Bedwantsen bestrijden

Wij bieden efficiënte service om u te helpen met bedwantsen bestrijden!

 • Werkzaam door heel Nederland
 • Flexibel, wij komen langs wanneer jij dat wilt
 • Effectieve bestrijding
 • Bestrijders met ervaring
 • Ongedierte bestrijden op maat
 • Transparante werkwijze
 • Supersnel ter plaatse
 • Veilig en milieubewust
 • Pinnen? Ja graag!
 • Contant of op factuur
 • Prijzen vooraf besproken
 • Schadevrij te werk
 • Alle soorten ongedierte
 • Klanttevredenheid gegarandeerd
 • Bestrijding bij u op locatie

Hoe werkt het?

stap-one

Contact

U neemt contact op met één van onze ongediertebestrijders.

stap-two

Bezoek

Wij komen zo snel mogelijk bij u langs.

stap-three

Bestrijding

De bestrijder verdrijft al het ongedierte waar mogelijk.

stap-four

Advies

Onze deskundigen adviseren u over ongedierte preventie.

Ongediertebestrijding Allout

Allout Ongediertebestrijding

Heeft u ongediertebestrijding nodig voor uw huis of bedrijf? Ongediertebestrijding Allout biedt uitgebreide bescherming tegen alle soorten ongedierte, zowel voor particulieren als voor bedrijven. Wij geven advies op maat en leveren uitstekende diensten tegen steeds lage kosten. Wij hebben een team dat goed en ervaren is, en wij maken enkel gebruik van effectieve bestrijdingsmiddelen. Wij maken gebruik van alle beschikbare benaderingen om het probleem zo snel mogelijk op te lossen en tegelijkertijd het ongedierte doeltreffend te bestrijden.

Bedwantsenbestrijding

Bedwantsen zijn een van de meest voorkomende plaaginsecten in Nederland. Bedwantsen (ook wel wandluizen of bed bugs genoemd) zijn een hinderlijk insect dat wijdverbreid is in het land. Het probleem is dat ze kunnen terugkeren nadat ze zijn uitgeroeid. Aangezien toeristen tijdens vakanties of internationale reizen op bezoek komen, is er een toename van bedwantsenplagen in Nederland.

 • Effectief bedwantsen bestrijden
 • Scherpe tarieven
 • Veilig en milieubewust

Bedwantsen kunnen worden aangetroffen op uw kleding, meubels, of zelfs uw huid wanneer u slaapt (wanneer u rust). Het is een goed idee om professionele hulp in te schakelen om dergelijke incidenten te voorkomen. Het gaat er tenslotte niet alleen om ze te verslaan; het gaat er ook om hun terugkeer te voorkomen!

Bedwantsen bestrijden

Wij bestrijden een breed scala aan ongedierte!

Bedwants

Hoe zien bedwantsen eruit?

Hoewel bedwantsen beestjes zijn waar u liever niet aan denkt, is het van cruciaal belang om u ervan bewust te zijn en hoe u een besmetting in een vroeg stadium kunt herkennen. Bedwantsen kunnen lange tijd onopgemerkt blijven als mensen niet weten waar ze naar moeten zoeken, dus het is belangrijk om uzelf vertrouwd te maken met de tekenen van een besmetting. Als u denkt dat u uw huis van dit ongedierte verlost hebt, blijf dan waakzaam bij het opsporen van eventuele eenzame overlevenden – alleen dan kunt u rustig slapen in de wetenschap dat uw huis echt insectenvrij is.

Bedwantsen zijn meestal ’s nachts actief en voeden zich het liefst met menselijk bloed terwijl mensen slapen. Daarom worden ze ook “bedwantsen” genoemd. Als u denkt dat uw huis besmet is met bedwantsen, schakel dan meteen een professional in!

Bedwantsen preventie

Bedwantsen zijn moeilijk weg te krijgen, maar er zijn een aantal dingen die u kunt doen om ze te voorkomen. Begin met ervoor te zorgen dat uw huis schoon is, vooral uw bed. Uw matras moet regelmatig gewassen worden op een temperatuur van 50-80 graden Celsius. Als u uw lakens en slopen wast, lees dan eerst het wasetiket!

Het is ons doel om u te voorzien van een tijdige reactie en een klantenservice die verder gaat dan uw verwachtingen. We begrijpen hoe gefrustreerd u kunt zijn, daarom zullen we eerlijk tegen u zijn: wassen garandeert niet dat u volledig vrij bent van bedwantsen. Bedwantsen kunnen eitjes hebben afgezet in verschillende zaken, zoals het bedframe, uw kussens en kussenslopen.

Daarom is het belangrijk om uw huis regelmatig schoon te maken en te wassen. Een ander idee: controleer of u bij alle gaten en kieren van uw bed kunt komen. Want hoekjes en gaatjes waar u niet bij stilstaat, zijn uitstekende schuilplaatsen voor bedwantsen.

bedwantsenbestrijding
map-nl

Ongedierte bestrijden

Heeft u een ongediertebestrijder nodig? Ongediertebestrijding Allout is er voor u in heel Nederland! Wij kunnen u van dienst zijn met het bestrijden van alle soorten ongedierte in huis of op de zaak. Of u nu een zakelijke klant of particulier bent, wij zijn er voor u. Is er sprake van spoed? Dan zijn wij snel bij u op locatie!

 • Scherpe tarieven
 • Supersnel ter plaatse
 • Werkzaam door heel Nederland

Met onze ervaring van vele jaren in de branche als ongediertebestrijders kunnen wij elk probleem snel en efficiënt voor u aanpakken.

Wilt u teruggebeld worden?

Vul het formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug

Allout Ongediertebestrijder

Opdrachtgevers waar wij trots op zijn

Wij werken niet alleen met particulieren, maar ook met zakelijke opdrachtgevers. Hieronder zijn voorbeelden van onze zakelijke klanten:

 • Particulieren
 • Horeca
 • Agrarische sector
 • Hotels
 • Retailzaken & winkels
 • Zorgsector
 • Vastgoedbeleggers
 • VVE's
 • Supermarkten
 • Makelaars
 • Bedrijven
 • Industrieel & productie
 • & nog veel meer

Al vele jaren werken wij samen met onze particuliere en zakelijke opdrachtgevers voor een ongediertevrij terrein. Wilt u ook dat uw huis, bedrijf, organisatie of instelling vrij is van ongedierte? Allout Ongediertebestrijding helpt u graag met het bestrijden van alle soorten ongedierte op een effectieve wijze tegen scherpe prijzen! 

Veelgestelde vragen en antwoorden

Over bedwantsen bestrijden

Voor uw gemak hebben we antwoorden gegeven op een aantal veelgestelde vragen over bedwantsenbestrijding. Als u het antwoord op uw vraag niet in onze lijst kunt vinden, neem dan contact met ons op en wij zullen u graag helpen.

Hoelang duurt het voordat jullie komen voor bedwantsenbestrijding?

Wij begrijpen hoe belangrijk het is om zo snel mogelijk van bedwantsen af te komen, en daarom is onze nooddienst 24/7 beschikbaar. Wij zullen snel op locatie zijn. Geen spoedgeval, maar toch snel een expert op locatie? Een afspraak is snel en eenvoudig ingepland bij ons.

Hoeveel moet ik betalen voor bedwantsen bestrijden door jullie?

De complexiteit van elke situatie is verschillend, daarom kunnen we pas een nauwkeurige prijsopgave geven na onze inspectie. U kunt echter wel een algemeen idee krijgen van de kosten door onze tarievenpagina te bekijken.

Hoe gaat Allout Ongediertebestrijding te werk met bedwantsen bestrijden?

Onze bedwantsenbestrşjders gaan eerst na waar de bedwantsen zich bevinden en hoe lang ze zich daar al schuilhouden. Daarna gebruiken we onze ervaring om de oorzaak van het probleem te vinden en effectief aan te pakken bij de bron.

Krijg ik garantie op het bedwantsen bestrijden?

Bij Allout Ongediertebestrijding zijn we gespecialiseerd in bedwantsen bestrijden. Ons proces is grondig om en effectief dat de insecten voorgoed verdwenen zijn. Echter, kan geen enkel bedrijf 100% effectiviteit beloven omdat er te veel variabelen in het spel zijn. Daarom is het essentieel dat u ons laat terugkomen en inspecteren als de behandeling is voltooid om er zeker van te zijn dat ze deze keer echt weg zijn!

Binnen hoeveel behandelingen ben ik verlost van bedwantsen?

Als u bedwantsen heeft en onze hulp nodig heeft, maakt u zich dan geen zorgen! We zullen er zo snel mogelijk voor u zijn. We geven altijd een schatting van hoe lang het behandelingsproces zal duren, zodat u weet wat u kunt verwachten. Meestal bent u na 1 behandeling al vrij van bedwantsen.

Bedwantsbeten herkennen

Bedwantsen zijn ’s nachts actiever als u slaapt, omdat ze dan “ongestoord” uw bloed of huidcellen kunnen verorberen. Als u echter hun voedingsperiode verstoort door u tijdens uw slaap te verplaatsen, zullen ze u vaker bijten.

Bedwantsen laten op de huid vaak rode pukkeltjes achter die aanvoelen als bultjes. Als u deze heeft, kijk dan of de bultjes op uitslag lijken. Als dat het geval is, is het mogelijk dat u bedwantsen heeft en moet u naar de dokter voor verder onderzoek.

Een bedwantsbeet heeft een duidelijk patroon. Als u merkt dat u meerdere jeukende bulten op dezelfde plaats heeft, is het waarschijnlijk dat u door een bedwants gebeten bent tijdens het slapen. Ga ervan uit dat het een bedwantsenbeet is als u niet zeker weet of het uitslag is of een muggensteek. Ga voor alle zekerheid naar de dokter! Uw dokter kan mogelijk een anti-allergie pil voor u schrijven dat helpt tegen het jeuken en een jel die u kunt smeren op de bultjes. Uiteraard moet u niks gebruiken zonder dat uw dokter het voor u schrijft.

Professioneel bedwantsen bestrijden

Als u er niet in geslaagd bent om bedwantsen te verminderen of te voorkomen door de bovenstaande adviezen op te volgen, raden wij u aan om contact op te nemen met een van onze professionele bedwantsenverdelgers. Het kan zijn dat u te maken heeft met een bedwantsenplaag, en dat onze voorgestelde behandelingen niet werken.

Laat bedwantsen uw slaap niet verpesten! Ons team van experts is hier om u te helpen voorgoed van ze af te komen. Wij hebben de kennis en ervaring om elk bedwantsenprobleem aan te pakken, hoe moeilijk het ook lijkt. Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen als u hulp nodig heeft om van dat vervelende ongedierte af te komen!

5/5 - (60 votes)
Call Now Button