Boktor bestrijden

Boktor bestrijden? Allout Ongediertebestrijding voor een professionele aanpak!

 • Werkzaam door heel Nederland
 • Flexibel, wij komen langs wanneer jij dat wilt
 • Effectieve bestrijding
 • Bestrijders met ervaring
 • Ongedierte bestrijden op maat
 • Transparante werkwijze
 • Supersnel ter plaatse
 • Veilig en milieubewust
 • Pinnen? Ja graag!
 • Contant of op factuur
 • Prijzen vooraf besproken
 • Schadevrij te werk
 • Alle soorten ongedierte
 • Klanttevredenheid gegarandeerd
 • Bestrijding bij u op locatie

Hoe werkt het?

stap-one

Contact

U neemt contact op met één van onze ongediertebestrijders.

stap-two

Bezoek

Wij komen zo snel mogelijk bij u langs.

stap-three

Bestrijding

De bestrijder verdrijft al het ongedierte waar mogelijk.

stap-four

Advies

Onze deskundigen adviseren u over ongedierte preventie.

Ongediertebestrijding Allout

Allout Ongediertebestrijding

Heeft u ongediertebestrijding nodig voor uw huis of bedrijf? Ongediertebestrijding Allout biedt uitgebreide bescherming tegen alle soorten ongedierte, zowel voor particulieren als voor bedrijven. Wij geven advies op maat en leveren uitstekende diensten tegen steeds lage kosten. Wij hebben een team dat goed en ervaren is, en wij maken enkel gebruik van effectieve bestrijdingsmiddelen. Wij maken gebruik van alle beschikbare benaderingen om het probleem zo snel mogelijk op te lossen en tegelijkertijd het ongedierte doeltreffend te bestrijden.

Professioneel boktor bestrijden

Misschien bent u er al van op de hoogte en bent u daarom op deze pagina terechtgekomen: boktorren in uw huis. Het kan zijn dat u er achter bent gekomen na het horen van geknaag of het zien van zaagsel hier en daar in uw huis. Gezien de naam en de voorkeur voor hout, is het waarschijnlijk dat u boktorren in huis heeft. De larven van de boktor voeden zich ook met hout, vooral hardhout. Dit verhoogt de kans op uitbreiding en schade aanzienlijk.

 • Effectief boktor bestrijden
 • Scherpe tarieven
 • Veilig en milieubewust

Indien u boktorren in uw huis heeft aangetroffen of vermoedt, raden wij u aan om direct contact op te nemen met een professioneel boktorbestrijdingsbedrijf. De behandeling van boktorren is altijd situatie-afhankelijk, waardoor verschillende methodes en materialen nodig zijn. Wij zijn er om u te helpen!

Boktor bestrijden

Wij bestrijden een breed scala aan ongedierte!

Boktor

Boktorren voorkomen

Hoewel het moeilijk is om boktorren volledig uit te roeien, kunt u wel een aantal preventieve maatregelen nemen. Als u bijvoorbeeld hout gaat kopen/zoeken voor de barbecue of buitenhaard, controleer het dan eerst op beestjes. Als er geen aanwezig zijn, betekent dit dat er in ieder geval voorkomen is dat het hout aangetast wordt.

Controleer alle houtproducten die u koopt, vooral tweedehands, op boktorren! U kunt ook een plaag voorkomen door houten voorwerpen te poetsen of in te oliën. Voor meer informatie over hoe boktorren te bestrijden, neem contact op met een van onze professionele bestrijders.

Zelf boktor bestrijden

Het bestrijden van een boktor is niet zo lastig als het misschien lijkt. U kunt naar uw plaatselijke dierenwinkel gaan en producten kopen die speciaal voor dit doel zijn gemaakt, of u kunt ze gemakkelijk online vinden. Maar omdat deze insecten zich graag op moeilijk bereikbare plaatsen verstoppen, kan het een hele uitdaging zijn om ze helemaal kwijt te raken. Controleer alles wat van hout is gemaakt, ook meubelstukken zoals planken en kasten.

 • Klanttevredenheid gegarandeerd
 • Bestrijders met ervaring
 • Flexibel, wij komen langs wanneer u dat wilt

Als u niet oplet, kunnen boktorren zich snel verspreiden en voortplanten terwijl u slaapt. De larven van boktorren verorberen ook hout en kunnen tunnels maken terwijl ze het hout wegvreten. De schade bouwt zich geleidelijk op tot de reparatie- of vervangingskosten te hoog worden om nog te kunnen betalen! Als u niet waakzaam blijft, kan een plaag van boktorren u overkomen!

boktorbestrijding
map-nl

Ongedierte bestrijden

Heeft u een ongediertebestrijder nodig? Ongediertebestrijding Allout is er voor u in heel Nederland! Wij kunnen u van dienst zijn met het bestrijden van alle soorten ongedierte in huis of op de zaak. Of u nu een zakelijke klant of particulier bent, wij zijn er voor u. Is er sprake van spoed? Dan zijn wij snel bij u op locatie!

 • Scherpe tarieven
 • Supersnel ter plaatse
 • Werkzaam door heel Nederland

Met onze ervaring van vele jaren in de branche als ongediertebestrijders kunnen wij elk probleem snel en efficiënt voor u aanpakken.

Wilt u teruggebeld worden?

Vul het formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug

Allout Ongediertebestrijder

Opdrachtgevers waar wij trots op zijn

Wij werken niet alleen met particulieren, maar ook met zakelijke opdrachtgevers. Hieronder zijn voorbeelden van onze zakelijke klanten:

 • Particulieren
 • Horeca
 • Agrarische sector
 • Hotels
 • Retailzaken & winkels
 • Zorgsector
 • Vastgoedbeleggers
 • VVE's
 • Supermarkten
 • Makelaars
 • Bedrijven
 • Industrieel & productie
 • & nog veel meer

Al vele jaren werken wij samen met onze particuliere en zakelijke opdrachtgevers voor een ongediertevrij terrein. Wilt u ook dat uw huis, bedrijf, organisatie of instelling vrij is van ongedierte? Allout Ongediertebestrijding helpt u graag met het bestrijden van alle soorten ongedierte op een effectieve wijze tegen scherpe prijzen! 

Veelgestelde vragen en antwoorden

Over boktor bestrijden

Wij willen uw interactie met ons zo vlot mogelijk laten verlopen. Raadpleeg de FAQ-lijst aan de rechterkant van deze pagina als u vragen hebt over boktorbestrijding. Als u nog steeds niet kunt vinden wat u zoekt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, en wij zullen u graag van dienst zijn.

Hoeveel kost het om boktorren te bestrijden?

De kosten voor het bestrijden van een boktor zijn moeilijk te voorspellen. Daarom kunnen wij de prijs pas inschatten na een persoonlijke inspectie van de situatie. U bent op voorhand op de hoogte van onze tarieven. Ze zijn te vinden op onze prijzenpagina.

Wat is de werkwijze van Ongediertebestrijding Allout bij boktorbestrijding?

Onze boktorbestrijders zullen uw probleem op een professionele manier aanpakken. We beginnen met het identificeren welke boktorren er aanwezig zijn. Vervolgens kijken we waar ze allemaal zijn en hoe lang ze er al zitten. Met professionele bestrijdingsmiddelen zorgen we ervoor dat de boktorren helemaal weg zijn.

Geeft u ook garantie op het boktor bestrijden?

Wij gebruiken altijd de meest efficiënte en succesvolle technieken om van boktorren af te komen. Omdat er echter vele factoren van invloed zijn, is het voor geen enkel bedrijf mogelijk te beloven dat u nooit meer last zult hebben van ongedierte. Bijgevolg kan geen enkel bedrijf een garantie geven op bestrijding. Om er zeker van te zijn dat de insecten na de behandeling niet zijn teruggekeerd, is het van cruciaal belang om een deskundige boktorbestrijder in te schakelen voor inspecties.

Wat als er iets beschadigd raakt tijdens de boktorbestrijding?

De boktor heeft misschien al schade aangericht in uw huis. Wat de dekking van dergelijke schade betreft, is de verzekering zelden bereid om dit te vergoeden. Als er al schade is en als onze behandelingsaanpak schade zal veroorzaken, zullen wij u daarover vooraf informeren. Is het mogelijk dat wij onopzettelijk schade hebben veroorzaakt? Als dat het geval is, vergoeden wij meestal de ontstane schade. Dit komt echter niet vaak voor, dus u hoeft zich geen zorgen te maken.

Hoeveel bezoeken zijn er nodig voor het bestrijden van boktorren?

Wij werken hard door en gebruiken effectieve bestrijdingsmiddelen. Ook hebben wij veel ervaring. Hierdoor is het meestal in één bezoek al achter de rug. Mochten er meerdere bezoeken nodig zijn, dan zullen wij dit vooraf aangeven.

Bestrijdingsmiddelen tegen boktorren

Als u van boktorren af wilt, kunt u een bestrijdingsproduct kopen in een dierenwinkel of online. Als er echter al een plaag is, is het beter om professionele hulp in te schakelen. Boktorbestrijders hebben toegang tot betere producten en weten hoe ze die doeltreffend kunnen gebruiken. Pesticiden zijn gevaarlijk voor zowel mens als milieu vanwege de chemicaliën die ze bevatten. Ervaren ongediertebestrijders zorgen om het publiek tegen deze gevaren te beschermen.

Pesticiden mogen alleen worden gebruikt door professionals, aangezien particulieren geen ervaring mee hebben, hebben ze geen toegang tot effectieve bestrijdingsmiddelen. Boktorbestrijding kan worden gedaan met organische of synthetische chemicaliën; maar u moet regelmatig controleren of de pesticiden effectief zijn en werken. Het is waarschijnlijk dat u het proces moet herhalen om er zeker van te zijn dat de boktor niet terugkomt.

Professionele boktorbestrijding

Als u denkt dat de hierboven beschreven methodes niet zullen werken, of dat u ze niet wil proberen, raden wij u ten stelligste aan een beroep te doen op een deskundige boktorverdelging. U vermijdt dan tijd en moeite te verspillen aan taken die niet zullen helpen. Professionele boktorbestrijding kan ongetwijfeld helpen om uw bloed, zweet en tranen te sparen! Stel u voor: een boktorplaag in de houten structuur of het dak van uw huis.

De meeste personen die er geen voorkennis van hebben of er geen opleiding in hebben genoten, zullen waarschijnlijk een onmogelijk doel op zich nemen dat veel moeite, ongemak en geld zou vergen.

Omdat de meeste huiseigenaren geen gespecialiseerde oplossingen hebben voor boktorren, zullen hun methodes alleen de volwassen boktorren aantasten. De larven en eieren, die moeilijk te vinden zijn, blijven onopgemerkt. Een boktorplaag kan het gevolg zijn! Onze specialisten zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar om al uw vragen te beantwoorden over onze verdelgingsmethoden of hoe wij u kunnen helpen met uw boktorprobleem. U kunt op elk moment van de dag of nacht contact opnemen met onze nooddienst!

5/5 - (60 stemmen)
Call Now Button