Kakkerlakken bestrijden

Kakkerlakken bestrijden? Wij weten hoe vervelend kakkerlakken kunnen zijn, en wij helpen u er graag vanaf!

 • Werkzaam door heel Nederland
 • Flexibel, wij komen langs wanneer jij dat wilt
 • Effectieve bestrijding
 • Bestrijders met ervaring
 • Ongedierte bestrijden op maat
 • Transparante werkwijze
 • Supersnel ter plaatse
 • Veilig en milieubewust
 • Pinnen? Ja graag!
 • Contant of op factuur
 • Prijzen vooraf besproken
 • Schadevrij te werk
 • Alle soorten ongedierte
 • Klanttevredenheid gegarandeerd
 • Bestrijding bij u op locatie

Hoe werkt het?

stap-one

Contact

U neemt contact op met één van onze ongediertebestrijders.

stap-two

Bezoek

Wij komen zo snel mogelijk bij u langs.

stap-three

Bestrijding

De bestrijder verdrijft al het ongedierte waar mogelijk.

stap-four

Advies

Onze deskundigen adviseren u over ongedierte preventie.

Ongediertebestrijding Allout

Allout Ongediertebestrijding

Heeft u ongediertebestrijding nodig voor uw huis of bedrijf? Ongediertebestrijding Allout biedt uitgebreide bescherming tegen alle soorten ongedierte, zowel voor particulieren als voor bedrijven. Wij geven advies op maat en leveren uitstekende diensten tegen steeds lage kosten. Wij hebben een team dat goed en ervaren is, en wij maken enkel gebruik van effectieve bestrijdingsmiddelen. Wij maken gebruik van alle beschikbare benaderingen om het probleem zo snel mogelijk op te lossen en tegelijkertijd het ongedierte doeltreffend te bestrijden.

Professioneel kakkerlakken bestrijden

Kakkerlakken zijn een probleem omdat ze zich snel kunnen voortplanten en ontwikkelen. Als u een onaangename geur in uw huis ruikt of kakkerlaklijken vindt, is het waarschijnlijk dat u een kakkerlakkenplaag heeft.

Kakkerlakken kunnen zowel overdag als ’s nachts voor overlast zorgen. Ze kunnen ook ademhalingsproblemen zoals astma en eczeem veroorzaken, waardoor het belangrijk is om actie te ondernemen als u ze in uw huis ziet. 

 • Effectief kakkerlakken bestrijden
 • Scherpe tarieven
 • Veilig en milieubewust

Helaas zijn ze van nature resistent tegen pesticiden, wat betekent dat traditionele insecticiden mogelijk niet effectief zijn. Het is dus onverstandig om zelf te proberen kakkerlakken te bestrijden. Het beste is om professionele kakkerlakkenbestrijders in te schakelen! Onze specialisten zullen snel arriveren en vakkundig aan de slag gaan om de kakkerlakken uit uw huis te verwijderen!

Kakkerlakken bestrijden

Wij bestrijden een breed scala aan ongedierte!

kakkerlak

Kakkerlakken zelf bestrijden

Als u van kakkerlakken af wilt, volg dan deze tips. Snijd hun water- en voedselbronnen af door potentiële plaatsen droog en schoon te houden. Kakkerlakken hebben vocht en voedsel nodig om te overleven, dus hen dit ontnemen zal uiteindelijk de truc zijn.

Het is bijna onmogelijk om van kakkerlakken af te komen in appartementen of horecazaken, omdat ze zo wijdverbreid zijn. Het is geen goed idee om zelf te proberen van kakkerlakken af te komen als u nog steeds geïrriteerd bent door ze in uw huis of bedrijf. Kakkerlakken zijn resistent tegen allerlei bestrijdingsmiddelen, waaronder insecticiden. Dit houdt in dat ze immuun zijn geworden door langdurige blootstelling.

Anderzijds beschikken wij bij ons bedrijf over de middelen om kakkerlakken doeltreffend te voorkomen en te bestrijden. Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen als u vragen heeft!

Kakkerlakken herkennen

Kakkerlakken worden vaak beschouwd als beangstigend en onrein. Hun langere voelsprieten op hun kop dan de rest van hun lichaam, die tot wel twee keer zo lang kunnen zijn als de rest van hun lichaam! Ze zijn bruin van kleur met twee grijze strepen die over hun rug/schild lopen. Kakkerlakken hebben meestal zes poten en kleine voelsprieten op elke poot.

Kakkerlakken zijn tropische insecten die meestal ’s nachts tevoorschijn komen, omdat ze zich het liefst verbergen op donkere, warme plaatsen. Ze eten meestal zoet voedsel en geen complexe maaltijden, maar als ze hongerig genoeg zijn, maakt dit niet uit.

Een andere plaats waar u ze kunt zoeken is in de buurt van vuilnis- of afvalcontainers. Als u denkt dat er misschien kakkerlakken in uw huis zijn, kunt u hun eieren herkennen aan hun uitgebroede uiterlijk (huidschilfers of lege schildschilvers).

kakkerlakkenbestrijding
map-nl

Ongedierte bestrijden

Heeft u een ongediertebestrijder nodig? Ongediertebestrijding Allout is er voor u in heel Nederland! Wij kunnen u van dienst zijn met het bestrijden van alle soorten ongedierte in huis of op de zaak. Of u nu een zakelijke klant of particulier bent, wij zijn er voor u. Is er sprake van spoed? Dan zijn wij snel bij u op locatie!

 • Scherpe tarieven
 • Supersnel ter plaatse
 • Werkzaam door heel Nederland

Met onze ervaring van vele jaren in de branche als ongediertebestrijders kunnen wij elk probleem snel en efficiënt voor u aanpakken.

Wilt u teruggebeld worden?

Vul het formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug

Allout Ongediertebestrijder

Opdrachtgevers waar wij trots op zijn

Wij werken niet alleen met particulieren, maar ook met zakelijke opdrachtgevers. Hieronder zijn voorbeelden van onze zakelijke klanten:

 • Particulieren
 • Horeca
 • Agrarische sector
 • Hotels
 • Retailzaken & winkels
 • Zorgsector
 • Vastgoedbeleggers
 • VVE's
 • Supermarkten
 • Makelaars
 • Bedrijven
 • Industrieel & productie
 • & nog veel meer

Al vele jaren werken wij samen met onze particuliere en zakelijke opdrachtgevers voor een ongediertevrij terrein. Wilt u ook dat uw huis, bedrijf, organisatie of instelling vrij is van ongedierte? Allout Ongediertebestrijding helpt u graag met het bestrijden van alle soorten ongedierte op een effectieve wijze tegen scherpe prijzen! 

Veelgestelde vragen en antwoorden

Over kakkerlakken bestrijden

We hebben een lijst samengesteld met veelgestelde vragen over kakkerlakkenbestrijding voor uw gemak. Neem contact met ons op als u de oplossing voor uw probleem niet in onze lijst vindt.

Hoe snel komen jullie voor het bestrijden van kakkerlakken?

Als u een kakkerlakkenprobleem heeft, staan wij 24/7 klaar om u te helpen er vanaf te komen! Wij zullen snel op locatie komen indien u aangeeft dat het gaat om spoed.

Wat kost de kakkerlakkenbestrijding?

Het is moeilijk om een offerte uit te brengen zonder eerst de kakkerlakkenplaag te zien. Om de kakkerlakkenplaag te kunnen beoordelen, moet onze specialist eerst ter plaatse ded situatie zien. U kunt wel een indicatie krijgen van hoeveel het zal kosten door naar onze prijzenpagina te gaan.

Hoe gaat Allout Ongediertebestrijding te werk tijdens het kakkerlakken bestrijden?

Kakkerlakken worden behandeld met de modernste technieken. Wij hebben experts in dienst om ervoor te zorgen dat het werk correct wordt uitgevoerd. We bepalen eerst met welke soort kakkerlakken we te maken hebben, waar ze zich schuilhouden en hoe lang ze er al zitten. Daarna gaan we met speciale apparatuur aan de slag om ze op te sporen en de best mogelijke oplossing te bieden!

Krijg ik garantie op de kakkerlakkenbestrijding?

Kakkerlakkenbestrijding wordt door ons altijd vakkundig uitgevoerd, volgens de modernste processen. Hierdoor is de kans klein dat u thuis of in uw bedrijf opnieuw te maken krijgt met een kakkerlakkenplaag. Helaas kan niemand dit 100% beloven. Daarom adviseren wij onze klanten om na de kakkerlakkenbestrijding routine-onderhoud aan hun woning uit te voeren en ons in te schakelen voor een inspectie om er zeker van te zijn dat de kakkerlakken niet terugkeren. U kunt er zeker van zijn dat de kakkerlakken niet zullen terugkeren als u deze instructies opvolgt!

Binnen hoeveel behandelingen kunnen jullie kakkerlakken bestrijden?

Wij zullen onvermoeibaar werken om uw huis of bedrijf snel te ontdoen van kakkerlakken zodra u ons inhuurt. Wij beloven u op de hoogte te houden van onze vorderingen en u te laten weten hoe lang het zal duren om de plaag onder controle te krijgen! In de meeste gevallen is één behandeling genoeg om af te komen van kakkerlakken.

Waar komen kakkerlakken vandaan?

Het is twijfelachtig of kakkerlakken in Nederland zijn ontstaan. Kakkerlakken gedijen goed in warme streken, wat in Nederland niet het geval is. Volwassen kakkerlakken daarentegen zouden afkomstig kunnen zijn uit Zuid-Europa of meer tropische landen. Invoer of leveringen in ons land vanuit deze gebieden kunnen volwassen kakkerlakken met zich meebrengen. Dit betekent niet dat er meteen volwassen kakkerlakken te zien zullen zijn.

De eieren worden meestal gelegd in het land van herkomst of op de vervoerde goederen. Het kan ook gebeuren als gevolg van een bezoek aan een tropisch oord voor vakantie. De eitjes kunnen uitkomen zodra de besmetting is afgenomen, en dan zullen de larven snel groeien. Kakkerlakken komen vooral in grote steden voor omdat ze zich daar het meest voortplanten.

Kakkerlakken voorkomen

Kakkerlakken houden van een vochtige, warme omgeving. Houd uw huis daarom regelmatig netjes. Zorg er ook voor dat u ramen en deuren niet te vaak open laat staan. Dit ongedierte kan ook via kieren en spleten naar binnen kruipen. U kunt kakkerlakken voorkomen door ervoor te zorgen dat etensresten zich niet ophopen in uw huis, buiten in uw tuin, of op straat.

Door zorgeloos om te gaan met uw spullen buiten, creëert u in feite een habitat voor kakkerlakken om zich voort te planten. Om dit te voorkomen, moet u af en toe met uw buren praten over ongedierte dat zij binnen of buiten het huis hebben gezien. Op die manier waarschuwt u niet alleen elkaar, maar houdt u ook iedereen verantwoordelijk.

Als u kakkerlakken in uw omgeving vermoedt, moet u niet wachten om een professionele kakkerlakkenverdelger te bellen. Het is bijna onmogelijk voor particulieren om een plaag op eigen houtje aan te pakken. Kakkerlakken hebben immers pesticiden nodig die niet gemakkelijk verkrijgbaar zijn. Want de bestrijdingsmiddelen die beschikbaar zijn voor particulieren zijn niet krachtig genoeg. Wanneer u een professionele kakkerlakkenbestrijder inschakelt, is dit niet het geval!

5/5 - (60 votes)
Call Now Button