Kevers bestrijden

Doeltreffend kevers bestrijden? Ongediertebestrijding Allout!

 • Werkzaam door heel Nederland
 • Flexibel, wij komen langs wanneer jij dat wilt
 • Effectieve bestrijding
 • Bestrijders met ervaring
 • Ongedierte bestrijden op maat
 • Transparante werkwijze
 • Supersnel ter plaatse
 • Veilig en milieubewust
 • Pinnen? Ja graag!
 • Contant of op factuur
 • Prijzen vooraf besproken
 • Schadevrij te werk
 • Alle soorten ongedierte
 • Klanttevredenheid gegarandeerd
 • Bestrijding bij u op locatie

Hoe werkt het?

stap-one

Contact

U neemt contact op met één van onze ongediertebestrijders.

stap-two

Bezoek

Wij komen zo snel mogelijk bij u langs.

stap-three

Bestrijding

De bestrijder verdrijft al het ongedierte waar mogelijk.

stap-four

Advies

Onze deskundigen adviseren u over ongedierte preventie.

Ongediertebestrijding Allout

Allout Ongediertebestrijding

Heeft u ongediertebestrijding nodig voor uw huis of bedrijf? Ongediertebestrijding Allout biedt uitgebreide bescherming tegen alle soorten ongedierte, zowel voor particulieren als voor bedrijven. Wij geven advies op maat en leveren uitstekende diensten tegen steeds lage kosten. Wij hebben een team dat goed en ervaren is, en wij maken enkel gebruik van effectieve bestrijdingsmiddelen. Wij maken gebruik van alle beschikbare benaderingen om het probleem zo snel mogelijk op te lossen en tegelijkertijd het ongedierte doeltreffend te bestrijden.

Kevers in huis bestrijden

Het soort kever bepaalt wat u kunt doen als u ze in uw huis aantreft. Ze kunnen bijvoorbeeld kleding en andere stoffen aantasten; het zijn echter meestal de keverlarven die meer schade aanrichten omdat ze grotere hoeveelheden voedsel consumeren. Volwassen kevers daarentegen vliegen meestal weg en planten zich voort.

 • Effectief kevers bestrijden
 • Scherpe tarieven
 • Veilig en milieubewust

Hoge temperaturen zijn bijzonder schadelijk voor insectenlarven, dus wij raden u aan uw kleding te wassen in water van ten minste 50 graden. Volg ook de wasvoorschriften op het etiket van uw kleding. Om ze te laten drogen, hangt u ze op, bijvoorbeeld op een balkon of een andere plaats waar ze aan zonlicht kunnen worden blootgesteld.

Kevers bestrijden

Wij bestrijden een breed scala aan ongedierte!

kever

Kevers voorkomen

Kevers zijn een moeilijk aan te pakken probleem. Erger nog, houtaantastende kevers overleven en hechten zich aan hout of houten constructies, waardoor de strijd nog moeilijker wordt. Sommige mensen proberen ongedierte dat hout aantast uit te roeien door ze met vuur uit te roken als een methode om ze aan te pakken. Omdat hout zeer gevoelig is voor vuur, is deze techniek gevaarlijk op zich.

Als u ongedierte of insecten in hout binnen of buiten uw huis aantreft, neem dan contact op met een van onze professionele keverbestrijders. Wij helpen u graag verder.

Professionele keverbestrijding

U heeft geluk dat u deze pagina gevonden heeft – nu u weet dat er kevers in uw huis, tuin of bedrijf zijn, is het tijd om het probleem te bestrijden voordat het erger wordt. Eén kever betekent dat er veel meer in de buurt zijn, omdat ze zich snel voortplanten. En niet te vergeten, deze insecten hebben nu waarschijnlijk ook al eitjes gelegd die zullen uitkomen en een nog groter probleem zullen veroorzaken als ze niet onmiddellijk worden behandeld.

Voor u het weet, ontwikkelen die larven zich tot volwaardige kevers. Het is een vreselijk gezicht om te zien! Maar voordat u de plaag zelf te lijf gaat, raden wij u aan contact op te nemen met een professionele insectenverdelger. Eieren en larven zitten vaak verstopt in hoekjes en gaatjes waar u niet snel aan zou denken, dus het kan moeilijk zijn om ze allemaal te identificeren. Ongediertebestrijders hebben toegang tot krachtige insecticiden die het probleem snel en efficiënt kunnen verhelpen.

keverbestrijding
map-nl

Ongedierte bestrijden

Heeft u een ongediertebestrijder nodig? Ongediertebestrijding Allout is er voor u in heel Nederland! Wij kunnen u van dienst zijn met het bestrijden van alle soorten ongedierte in huis of op de zaak. Of u nu een zakelijke klant of particulier bent, wij zijn er voor u. Is er sprake van spoed? Dan zijn wij snel bij u op locatie!

 • Scherpe tarieven
 • Supersnel ter plaatse
 • Werkzaam door heel Nederland

Met onze ervaring van vele jaren in de branche als ongediertebestrijders kunnen wij elk probleem snel en efficiënt voor u aanpakken.

Wilt u teruggebeld worden?

Vul het formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug

Allout Ongediertebestrijder

Opdrachtgevers waar wij trots op zijn

Wij werken niet alleen met particulieren, maar ook met zakelijke opdrachtgevers. Hieronder zijn voorbeelden van onze zakelijke klanten:

 • Particulieren
 • Horeca
 • Agrarische sector
 • Hotels
 • Retailzaken & winkels
 • Zorgsector
 • Vastgoedbeleggers
 • VVE's
 • Supermarkten
 • Makelaars
 • Bedrijven
 • Industrieel & productie
 • & nog veel meer

Al vele jaren werken wij samen met onze particuliere en zakelijke opdrachtgevers voor een ongediertevrij terrein. Wilt u ook dat uw huis, bedrijf, organisatie of instelling vrij is van ongedierte? Allout Ongediertebestrijding helpt u graag met het bestrijden van alle soorten ongedierte op een effectieve wijze tegen scherpe prijzen! 

Veelgestelde vragen en antwoorden

Over kevers bestrijden

Voor uw gemak hebben we een lijst samengesteld met veelgestelde vragen over keverbestrijding. Als u het antwoord op uw vraag hier niet vindt, neem dan contact met ons op.

Hoe snel zijn jullie op locatie voor keverbestrijding?

In geval van nood, aarzel niet om ons te bellen. Wij zijn 24/7 beschikbaar om u te helpen met keverbestrijding! Wij zullen snel op locatie zijn.

Wat kost het om kevers te bestrijden?

Het is moeilijk om een prijsopgave te geven voor insectenbestrijding totdat onze keververdelger een kans heeft gehad om de woning te beoordelen. Zij zullen eerst een inspectie doen, en u dan voorzien van prijsinformatie. Als u meer prijzen en details wilt weten, klik dan op tarieven.

Krijg ik garantie op de keverbestrijding?

Wij hanteren altijd een professionele aanpak en behandelen de keverproblemen met zorg, waardoor de kans dat ze terugkomen drastisch wordt verkleind. Hoewel we niet kunnen beloven dat ze niet meer terugkomen, raden we u aan om regelmatig preventieve inspecties uit te voeren als extra maatregel. Zo heeft u gegarandeerd geen last meer van insecten!

Wat gebeurd er als ik schade krijg van de keverbestrijding?

Het is heel goed mogelijk dat de kevers al schade in uw huis hebben veroorzaakt. Wij verwachten niet dat uw verzekeringsmaatschappij dit zal vergoeden. Indien onze keverbestrijding schade zal veroorzaken, zullen wij u hiervan op voorhand op de hoogte stellen. Is er materiële schade ontstaan door onze nalatigheid? In de meeste gevallen vergoeden wij u de waarde van wat door onze diensten verloren is gegaan. Het is geruststellend te weten dat dit soort dingen echt niet vaak voorkomt!

Hoeveel behandelingen neemt de keverbestrijdingn in beslag?

Heeft u gevraagd of wij het keverprobleem voor u kunnen oplossen? Voordat we beginnen met behandelen, laten we u weten hoe lang het duurt voordat u van de kevers af bent. Wij gaan voor u aan de slag om u in één klap van de kevers af te helpen. 

Kevers herkennen

Bruinachtige insecten zijn de meest geziene kevers. Ze hebben zes poten en een diameter van 3 millimeter. Ze kunnen niet vliegen en eten plantaardig of dierlijk voedsel zoals andere soorten kevers. Als u een fruitschaal op tafel heeft staan, is dit een uitstekende plek voor een kever om neer te strijken. Ze zetten hun eitjes graag af in de buurt van een hard oppervlak omdat zich daar verpoppende larven kunnen zitten.

Keverplaag bestrijden

In veel gevallen zijn kevers moeilijker te behandelen dan ander ongedierte, omdat hun eieren en larven zich op moeilijk bereikbare plaatsen kunnen bevinden. Als u gaten ziet in voedsel, verpakkingen, leren jassen of andere voorwerpen, is dat een waarschijnlijk teken van kevers.

Kevers zijn overdag moeilijk te vinden omdat ze zich graag op donkere plaatsen verstoppen. Omdat kevers overdag niet direct zichtbaar zijn, adviseren wij u altijd een professional te bellen als u denkt dat er sprake is van een keverprobleem. Zelfs als u van plan bent om de kevers zelf aan te pakken, is deskundige hulp aan te raden!

Kevers in tuin

Kevers kunnen ook in uw tuin worden aangetroffen. Ze kunnen opduiken in schuren of silo’s als gevolg van opslagfaciliteiten. Ze komen vaak op plaatsen waar goederen niet grondig zijn onderzocht of schoongemaakt, zoals gebruikte spullen. De insecten kunnen zich een weg door de inhoud van uw tuin vreten en gaten en schade veroorzaken.

Als dit probleem niet wordt opgemerkt, kan het snel escaleren en leiden tot een keverplaag in uw tuin. Ons advies is om altijd een gespecialiseerde keverbestrijder in te schakelen voor de beste kans om van het probleem af te komen.

5/5 - (70 votes)
Call Now Button