Mollen bestrijden

Mollen bestrijden op een professionele wijze? Allout Ongediertebestrijding is het antwoord!

 • Werkzaam door heel Nederland
 • Flexibel, wij komen langs wanneer jij dat wilt
 • Effectieve bestrijding
 • Bestrijders met ervaring
 • Ongedierte bestrijden op maat
 • Transparante werkwijze
 • Supersnel ter plaatse
 • Veilig en milieubewust
 • Pinnen? Ja graag!
 • Contant of op factuur
 • Prijzen vooraf besproken
 • Schadevrij te werk
 • Alle soorten ongedierte
 • Klanttevredenheid gegarandeerd
 • Bestrijding bij u op locatie

Hoe werkt het?

stap-one

Contact

U neemt contact op met één van onze ongediertebestrijders.

stap-two

Bezoek

Wij komen zo snel mogelijk bij u langs.

stap-three

Bestrijding

De bestrijder verdrijft al het ongedierte waar mogelijk.

stap-four

Advies

Onze deskundigen adviseren u over ongedierte preventie.

Ongediertebestrijding Allout

Allout Ongediertebestrijding

Heeft u ongediertebestrijding nodig voor uw huis of bedrijf? Ongediertebestrijding Allout biedt uitgebreide bescherming tegen alle soorten ongedierte, zowel voor particulieren als voor bedrijven. Wij geven advies op maat en leveren uitstekende diensten tegen steeds lage kosten. Wij hebben een team dat goed en ervaren is, en wij maken enkel gebruik van effectieve bestrijdingsmiddelen. Wij maken gebruik van alle beschikbare benaderingen om het probleem zo snel mogelijk op te lossen en tegelijkertijd het ongedierte doeltreffend te bestrijden.

Professioneel mollen bestrijden

Een omgeploegde tuin of gezon is bij de meeste mensen wel bekend. Als dat het geval is, zijn er waarschijnlijk mollen actief onder uw huis, misschien wel onder de grond. Molentunnels onder de aarde veroorzaken spaanders in uw tuin. Als iemand over zo’n spaan loopt terwijl hij door de tuin loopt, kan de grond instorten. Niet alleen kunt u gewond raken, maar u kunt ook tijd en geld kwijt zijn met het herstellen van uw tuin.

 • Effectief mollen bestrijden
 • Scherpe tarieven
 • Veilig en milieubewust

Hoewel mollenklemmen en carbid gebruikt kunnen worden om mollen te bestrijden, is er nog steeds geen garantie dat ze voorgoed verdwenen zullen zijn. Als u een zekere oplossing wilt, raden wij u aan contact op te nemen met een van onze professionele mollenbestrijders.

Mollen bestrijden

Wij bestrijden een breed scala aan ongedierte!

mollen bestrijding

Mollen verjagen

Niet elke situatie is hetzelfde, dus het weren van mollen vereist een specifieke vaardigheid. Er zijn dus verschillende mogelijkheden om mollen weg te houden. Bovendien hebben mollen uitstekende zintuigen, waardoor het moeilijk is om ze te vangen of te verjagen. U kunt geur gebruiken om mollen weg te jagen, omdat ze blind zijn en van nature een sterk reukvermogen hebben.

Er zijn echter een paar natuurlijke methoden om te voorkomen dat mollen in uw tuin gaan graven. Planten kunnen helpen, maar geurende planten (zoals de Keizerskroon) doen het het beste. Dit zal mollen dwingen uw tuin te mijden en elders te graven.

Mollen in tuin

Mollen zijn ongedierte dat iedereen uit zijn tuin wil verdrijven. Het is niet alleen vervelend, maar het is ook slecht voor uw planten als u ze in uw tuin heeft. Als planten opgroeien, ontwikkelen ze wortels en schimmeldraden. Mollen veroorzaken gewasschade door ondergrondse tunnels te graven. En als al die zandhopen op uw tuin of gras zich opstapelen, is dat dan geen visuele schade?

Wij kunnen ons zeker verplaatsen in hoe u zich voelt. Gelukkig zijn er op dit moment verschillende mollenbestrijdingsoplossingen te koop die redelijk goedkoop en praktisch zijn. De meeste internetsites en tuinmarkten bieden een verscheidenheid van goederen aan.

mollenbestrijding
map-nl

Ongedierte bestrijden

Heeft u een ongediertebestrijder nodig? Ongediertebestrijding Allout is er voor u in heel Nederland! Wij kunnen u van dienst zijn met het bestrijden van alle soorten ongedierte in huis of op de zaak. Of u nu een zakelijke klant of particulier bent, wij zijn er voor u. Is er sprake van spoed? Dan zijn wij snel bij u op locatie!

 • Scherpe tarieven
 • Supersnel ter plaatse
 • Werkzaam door heel Nederland

Met onze ervaring van vele jaren in de branche als ongediertebestrijders kunnen wij elk probleem snel en efficiënt voor u aanpakken.

Wilt u teruggebeld worden?

Vul het formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug

Allout Ongediertebestrijder

Opdrachtgevers waar wij trots op zijn

Wij werken niet alleen met particulieren, maar ook met zakelijke opdrachtgevers. Hieronder zijn voorbeelden van onze zakelijke klanten:

 • Particulieren
 • Horeca
 • Agrarische sector
 • Hotels
 • Retailzaken & winkels
 • Zorgsector
 • Vastgoedbeleggers
 • VVE's
 • Supermarkten
 • Makelaars
 • Bedrijven
 • Industrieel & productie
 • & nog veel meer

Al vele jaren werken wij samen met onze particuliere en zakelijke opdrachtgevers voor een ongediertevrij terrein. Wilt u ook dat uw huis, bedrijf, organisatie of instelling vrij is van ongedierte? Allout Ongediertebestrijding helpt u graag met het bestrijden van alle soorten ongedierte op een effectieve wijze tegen scherpe prijzen! 

Veelgestelde vragen en antwoorden

Over mollen bestrijden

We hebben de belangrijkste en meest gestelde vragen over mollenbestrijding voor uw gemak verzameld. Als u het antwoord op uw vraag niet in onze tabel vindt, neem dan contact met ons op, en wij helpen u graag verder.

Hoeveel kost de bestrijding van mollen?

De kosten van mollenbestrijding zijn afhankelijk van de ernst van het probleem. Onze ervaren mollenbestrijders zullen u een offerte op maat geven nadat ze de situatie hebben beoordeeld. In de tussentijd kunt u onze prijzen pagina raadplegen voor een schatting van wat u kunt verwachten te betalen.

Wat is de werkwijze van Allout Ongediertebestrijding tijdes het mollen bestrijden?

Om te beginnen gaan onze mollenverjagers stapsgewijs te werk. We analyseren welke soorten mollen aanwezig zijn, waar ze zich bevinden en hoe lang ze er al zitten. Daarna gebruiken we specifieke mollenbestrijdingsproducten om de mollen te vinden en te verjagen.

Wanneer kunnen jullie komen voor mollenbestrijding?

Wij weten dat mollen angst en stress kunnen veroorzaken, dus zorgen wij ervoor dat onze nooddienst 24/7 beschikbaar is. Wij zullen snel ter plaatse zijn. Ook als het geen spoedgeval is, en u er gewoon liever eerder dan later iemand naar wilt laten kijken, kunnen we snel een afspraak inplannen.

Heb ik garantie op de mollenbestrijding?

Wij behandelen mollenplagen op een professionele en methodische manier. De kans dat mollen terugkeren in uw huis of tuin is klein, maar we kunnen dit niet met 100% zekerheid beloven. Daarom kunt u na de behandeling het beste periodieke controles laten uitvoeren om de kans op terugkeer van de mollen te verkleinen!

Binnen hoeveel behandelingen ben ik vrij van mollen?

Heeft u ons gevraagd om de mollen voor u te verjagen? Wij zullen de mollen zo snel mogelijk verwijderen. Bij aanvang geven wij altijd een schatting van hoe lang de mollenbestrijding zal duren. Meestal is de bestrijding binnen één behandeling al achter de rug.

Gebruik van mollenverjagers

De meest succesvolle mollenverjagers zijn die, die geluid gebruiken om mollen af te schrikken. Mollen zijn blind maar hebben een uitzonderlijk gehoor, dus een apparaat dat een luide, consistente pieptoon uitzendt zal hen storen en ervoor zorgen dat ze het gebied willen verlaten. U kunt dit soort apparaten online of in sommige winkels kopen, en we raden aan ze op verschillende plaatsen in uw tuin te plaatsen voor een maximale effectiviteit.

Het is verstandig om meerdere mollenwerende middelen te kopen, omdat elk middel maar een beperkt bereik heeft. De meeste van deze producten werken op zonne-energie, zodat u geen batterijen of elektriciteit nodig heeft om ze te onderhouden. 

Mollenbestrijding met geur

Mollen uit de tuin verjagen door sterk geurende stoffen te gebruiken is een eeuwenoude methode, maar nog steeds effectief. Er zijn verschillende soorten bestrijdingsmiddelen op basis van geur die je kunt gebruiken, zoals korrels, zand, planten, of soortgelijke methoden. U kunt deze kopen bij de meeste tuinwinkels of online tuinierwebsites. Mollen hebben een reukzin die veel gevoeliger is dan de onze en horen ook goed, dus sterke geuren werken effectief als mollenafschrikmiddel.

De meeste tuinplaagbestrijdingsmiddelen die in Nederland verkrijgbaar zijn, zijn zowel milieu- als diervriendelijk. De middelen breken na verloop van tijd op natuurlijke wijze af zonder schade aan het milieu toe te brengen.

Mollenbestrijding door Allout

U heeft alles geprobeerd, maar die mollen zorgen nog steeds voor problemen. Tijd om een professionele mollenbestrijders van ons bedrijf in te schakelen. Ons team heeft jarenlange ervaring met het verdelgen van dit ongedierte in huizen, bedrijven en parken. Wij zoeken samen met u naar de meest betaalbare oplossing voor uw budget en probleem!

Informatie over mollenbestrijding is niet altijd beschikbaar of gemakkelijk te vinden, maar onze mollenbestrijders hebben de antwoorden die u nodig heeft. Mollen kunnen gevaarlijk zijn als er kinderen of huisdieren in uw tuin rondlopen, dus het is belangrijk om proactief te zijn en te voorkomen dat ze uw tuin overnemen. Onze mollenverjagers zijn ervaren en weten hoe ze voorgoed van mollen af kunnen komen! Als u na het lezen van onze pagina nog steeds zorgen of vragen heeft, geven wij u graag gratis deskundig advies.

5/5 - (60 votes)
Call Now Button