Motten bestrijden

Met onze vele jaren ervaring is motten bestrijden een simpele klus voor ons!

 • Werkzaam door heel Nederland
 • Flexibel, wij komen langs wanneer jij dat wilt
 • Effectieve bestrijding
 • Bestrijders met ervaring
 • Ongedierte bestrijden op maat
 • Transparante werkwijze
 • Supersnel ter plaatse
 • Veilig en milieubewust
 • Pinnen? Ja graag!
 • Contant of op factuur
 • Prijzen vooraf besproken
 • Schadevrij te werk
 • Alle soorten ongedierte
 • Klanttevredenheid gegarandeerd
 • Bestrijding bij u op locatie

Hoe werkt het?

stap-one

Contact

U neemt contact op met één van onze ongediertebestrijders.

stap-two

Bezoek

Wij komen zo snel mogelijk bij u langs.

stap-three

Bestrijding

De bestrijder verdrijft al het ongedierte waar mogelijk.

stap-four

Advies

Onze deskundigen adviseren u over ongedierte preventie.

Ongediertebestrijding Allout

Allout Ongediertebestrijding

Heeft u ongediertebestrijding nodig voor uw huis of bedrijf? Ongediertebestrijding Allout biedt uitgebreide bescherming tegen alle soorten ongedierte, zowel voor particulieren als voor bedrijven. Wij geven advies op maat en leveren uitstekende diensten tegen steeds lage kosten. Wij hebben een team dat goed en ervaren is, en wij maken enkel gebruik van effectieve bestrijdingsmiddelen. Wij maken gebruik van alle beschikbare benaderingen om het probleem zo snel mogelijk op te lossen en tegelijkertijd het ongedierte doeltreffend te bestrijden.

Professioneel motten bestrijden

Als u motten of sporen daarvan ziet, zoals geknabbelde kleding of tapijt, is er waarschijnlijk sprake van een plaag. Motten zijn insecten die vooral ’s nachts actief zijn en zich bij voorkeur voeden met stoffen van dierlijke oorsprong. De larven van motten hebben de neiging nog gevarieerder te eten dan volwassen motten.

 • Effectief motten bestrijden
 • Scherpe tarieven
 • Veilig en milieubewust

Het is essentieel om uw kasten gesloten of verzegeld te houden als u geen motten wilt, maar als dat het probleem niet oplost, is het misschien tijd om een getrainde professional in te schakelen. Niet iedereen heeft immers de vaardigheden die nodig zijn om motten te bestrijden en als overwinnaar uit de strijd te komen!

Motten bestrijden

Wij bestrijden een breed scala aan ongedierte!

motten bestrijding

Kosten mottenbestrijding

Als vervelende motten u de stuipen op het lijf jagen, is het tijd om de professionals in te schakelen. Allout Ongediertebestrijding is bereid om u te helpen! Onze mottenbestrijders zijn zeer ervaren en zullen snel van uw probleem af zijn.

Omdat elke situatie uniek is, is het moeilijk om op voorhand een exacte offerte te geven. De beste manier om verder te gaan is door contact met ons op te nemen, zodat we meer informatie kunnen krijgen en u een vrijblijvende offerte kunnen geven. We kunnen ook naar uw locatie komen om het probleem uit de eerste hand te bekijken.

Wij kunnen u een grondige kostenanalyse geven door verschillende mogelijkheden te vergelijken. Neem contact met ons op zodat we kunnen bespreken hoeveel mottenbestrijding in uw situatie zal kosten.

Motten herkennen

Motten worden aangetrokken tot plaatsen waar niet genoeg wordt schoongemaakt. Ze voeden zich met ziektekiemen, planten en dieren. Er kunnen veel motten worden ontdekt als er lange tijd niet wordt schoongemaakt. Dit is waarschijnlijk te wijten aan het feit dat volwassen motten zich in de woning hebben voortgeplant of er hun eitjes hebben afgezet.

De rupsen van motten eten de meeste plantaardige en dierlijke eiwitten. Denk bijvoorbeeld aan uw wollen kleding met een donzen of leren voering. Denk ook aan vloerbedekking en andere huishoudelijke artikelen die natuurlijke vezels van dieren of planten bevatten.

Als u uw kleding en andere voorwerpen niet regelmatig schoonmaakt, kunnen de larven van motten gaatjes veroorzaken of ze beschadigen. Motten kunt u herkennen aan hun bruinachtige kleur en vlinderachtige vorm; ze zijn meestal zo’n 15 millimeter lang. Motlarven zijn ongeveer 10 millimeter als ze volledig ontwikkeld zijn, maar slechts 8 millimeter als ze zich verpoppen.

mottenbestrijding
map-nl

Ongedierte bestrijden

Heeft u een ongediertebestrijder nodig? Ongediertebestrijding Allout is er voor u in heel Nederland! Wij kunnen u van dienst zijn met het bestrijden van alle soorten ongedierte in huis of op de zaak. Of u nu een zakelijke klant of particulier bent, wij zijn er voor u. Is er sprake van spoed? Dan zijn wij snel bij u op locatie!

 • Scherpe tarieven
 • Supersnel ter plaatse
 • Werkzaam door heel Nederland

Met onze ervaring van vele jaren in de branche als ongediertebestrijders kunnen wij elk probleem snel en efficiënt voor u aanpakken.

Wilt u teruggebeld worden?

Vul het formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug

Allout Ongediertebestrijder

Opdrachtgevers waar wij trots op zijn

Wij werken niet alleen met particulieren, maar ook met zakelijke opdrachtgevers. Hieronder zijn voorbeelden van onze zakelijke klanten:

 • Particulieren
 • Horeca
 • Agrarische sector
 • Hotels
 • Retailzaken & winkels
 • Zorgsector
 • Vastgoedbeleggers
 • VVE's
 • Supermarkten
 • Makelaars
 • Bedrijven
 • Industrieel & productie
 • & nog veel meer

Al vele jaren werken wij samen met onze particuliere en zakelijke opdrachtgevers voor een ongediertevrij terrein. Wilt u ook dat uw huis, bedrijf, organisatie of instelling vrij is van ongedierte? Allout Ongediertebestrijding helpt u graag met het bestrijden van alle soorten ongedierte op een effectieve wijze tegen scherpe prijzen! 

Veelgestelde vragen en antwoorden

Over motten bestrijden

Wij streven ernaar om het voor u zo eenvoudig mogelijk te maken. Daarom hebben we aan de rechterkant van deze pagina een lijst samengesteld met veelgestelde vragen over mottenbestrijding. Als u het antwoord op uw vraag nog steeds niet kunt vinden, neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Wat zijn de kosten voor mottenbestrijding?

Hoewel we u op afstand geen nauwkeurige offerte kunnen geven zonder de woning en de situatie met eigen ogen te hebben gezien, kunt u onze standaardprijzen vinden op onze website.

Ben ik na de bestrijding gegarandeerd vrij van motten?

Door een grondige behandelingsprocedure te volgen, kunnen we ervoor zorgen dat de motten doeltreffend worden aangepakt. Na onze tussenkomst zal de kans op herhaling van de situatie minimaal zijn. Hoewel het onwaarschijnlijk is dat motten uw huis of bedrijf opnieuw zullen teisteren, kunnen we dit niet met volle overtuiging beloven omdat er verschillende variabelen zijn waarmee rekening moet worden gehouden. Als preventieve maatregel raden wij onze klanten dan ook aan om hun woning regelmatig te laten inspecteren. U mag er zeker van zijn dat u op deze manier vrij blijft van motten.

Hoeveel keer moet u mij bezoeken voor de mottenbestrijding?

Heeft u ons ingehuurd om van de motten uit uw huis af te komen? Wij zullen er alles aan doen om u in één bezoek te ontdoen van de motten. Wij laten u van tevoren weten hoe lang het duurt voordat wij van de motten uit uw huis af zijn.

Motten voorkomen

Om uw kleding tegen motten en andere insecten te beschermen, zijn reiniging en onderhoud belangrijk. Als u denkt dat uw kleding is aangetast door mottenlarven, is het mogelijk dat de eitjes ook zijn uitgekomen. De volgende stap is het wassen van de kleding op een zeer hoge temperatuur; minstens 50 graden Celsius gedurende een uur of langer. U kunt ze ook een half uur op 70°C wassen. Als u niet zeker weet of het wassen van de kleding nog zin heeft omdat de motten er zo erg in hebben geïnfecteerd, kunt u het voor de zekerheid toch doen. Misschien valt er nog wat te redden.

Stomen en reinigen tegen motten

Als u uw kleding invriest, sterven de larven uit en kunt u er zeker van zijn dat ze geen schade meer aanrichten. Overweeg echter of dit de moeite waard is op basis van de conditie van de kleding. Als de kleding erg beschadigd is, is het zonde van de tijd om ze schoon te maken! Een andere optie is om uw kleding te laten reinigen door een professionele stomerij. De stomerij zal bij het reinigen en behandelen van uw kleding vrijwel zeker chemicaliën gebruiken, die alle motlarven en eitjes efficiënt zullen verwijderen. Het is echter nog steeds een goed idee om uw huis en kasten regelmatig een grondige schoonmaakbeurt te geven!

Professionele mottenbestrijding

Als al het andere faalt, raden wij u aan de hulp in te roepen van een professionele ongediertebestrijder. Onze mottenbestrijders maken gebruik van bewezen bestrijdingsmiddelen om ervoor te zorgen dat motten worden gedood en tegelijkertijd te voorkomen dat ze terugkeren! Na de behandeling zullen onze ongediertebestrijdingsexperts u uitleggen hoe u motten in de toekomst uit uw huis kunt weren. Wij weten als geen ander wat het beste werkt!

5/5 - (60 votes)
Call Now Button