Muizen bestrijden

Allout Ongediertebestrijding is een expert in het muizen bestrijden!

 • Werkzaam door heel Nederland
 • Flexibel, wij komen langs wanneer jij dat wilt
 • Effectieve bestrijding
 • Bestrijders met ervaring
 • Ongedierte bestrijden op maat
 • Transparante werkwijze
 • Supersnel ter plaatse
 • Veilig en milieubewust
 • Pinnen? Ja graag!
 • Contant of op factuur
 • Prijzen vooraf besproken
 • Schadevrij te werk
 • Alle soorten ongedierte
 • Klanttevredenheid gegarandeerd
 • Bestrijding bij u op locatie

Hoe werkt het?

stap-one

Contact

U neemt contact op met één van onze ongediertebestrijders.

stap-two

Bezoek

Wij komen zo snel mogelijk bij u langs.

stap-three

Bestrijding

De bestrijder verdrijft al het ongedierte waar mogelijk.

stap-four

Advies

Onze deskundigen adviseren u over ongedierte preventie.

Ongediertebestrijding Allout

Allout Ongediertebestrijding

Heeft u ongediertebestrijding nodig voor uw huis of bedrijf? Ongediertebestrijding Allout biedt uitgebreide bescherming tegen alle soorten ongedierte, zowel voor particulieren als voor bedrijven. Wij geven advies op maat en leveren uitstekende diensten tegen steeds lage kosten. Wij hebben een team dat goed en ervaren is, en wij maken enkel gebruik van effectieve bestrijdingsmiddelen. Wij maken gebruik van alle beschikbare benaderingen om het probleem zo snel mogelijk op te lossen en tegelijkertijd het ongedierte doeltreffend te bestrijden.

Muizenbestrijding

Waarschijnlijk bent u op deze pagina terechtgekomen nadat u bijvoorbeeld een muis in uw huis hebt ontdekt. Het kan zijn dat u ook tekenen (bijv. uitwerpselen) van muizen in uw huis heeft ontdekt. Het is waarschijnlijk dat er veel muizen binnen en buiten uw woning zijn. Muizen leven nooit alleen, en zijn altijd bezig in families!

Muizen zijn niet alleen vies en hinderlijk, ze kunnen ook aanzienlijke schade aanrichten. Denk bijvoorbeeld aan het knagen aan kabels, voedsel of meubilair. Het gevolg is dat u muizen moet bestrijden!

Muizenvallen kunnen zowel binnen als buiten worden geplaatst als noodoplossing. Dit is echter slechts een tijdelijke oplossing en geen oplossing voor de lange termijn. Onze muizenverdelgers kunnen u alle informatie en vaardigheden bieden die u nodig heeft om te voorkomen dat muizen uw huis binnendringen!

Muizen bestrijden

Wij bestrijden een breed scala aan ongedierte!

Muizen

Muizen herkennen

Als u waakzaam bent, is het opsporen van muizen in uw huis een eenvoudige taak. Het herkenbare teken is de achtergebleven muizenkeutels; deze zwarte vlokken zijn klein en hebben een intense geur, vergelijkbaar met die van ratten. Ook hun urine heeft een sterke geur die op veel plaatsen in huis kan worden waargenomen.

Als u muizenkeutels ontdekt, let dan op de volgende tekenen: Als een knaagdier tunneling activiteit wordt waargenomen in uw kelder en geen andere knaagdieren zijn gedetecteerd.

Als u muizenkeutels in uw huis vindt, let dan op het volgende: Als u echter ontdekt dat uw voorraadkast aangevreten, zijn waarschijnlijk muizen verantwoordelijk. Dus helaas, in dit geval moet alles worden weggegooid. Klinkt een van deze scenario’s bekend? Zo ja, dan is de kans groot dat u muizen in uw huis heeft!

Muizen bestrijden

Het is geen geheim dat het onaangenaam is om een muis in huis te hebben. Veel mensen zijn zich bewust van de aanwezigheid van muizen in hun huis. Het is moeilijk om ongedierte buiten te houden omdat er minstens één raam of deur open moet blijven tijdens de wisseling van de seizoenen en het weer.

 • Effectief muizen bestrijden
 • Scherpe tarieven
 • Veilig en milieubewust

Muizen doen er langer over om te overwinteren als de seizoenen warmer worden. Hierdoor kunnen ze ook sneller volwassen worden en zich sneller vermenigvuldigen. Het is waar dat ongediertebestrijdingsfirma’s de laatste tien jaar een stijging hebben opgemerkt van het aantal muizen dat zij onder controle hebben, of u dat nu wilt of niet!

muizenbestrijding
map-nl

Ongedierte bestrijden

Heeft u een ongediertebestrijder nodig? Ongediertebestrijding Allout is er voor u in heel Nederland! Wij kunnen u van dienst zijn met het bestrijden van alle soorten ongedierte in huis of op de zaak. Of u nu een zakelijke klant of particulier bent, wij zijn er voor u. Is er sprake van spoed? Dan zijn wij snel bij u op locatie!

 • Scherpe tarieven
 • Supersnel ter plaatse
 • Werkzaam door heel Nederland

Met onze ervaring van vele jaren in de branche als ongediertebestrijders kunnen wij elk probleem snel en efficiënt voor u aanpakken.

Wilt u teruggebeld worden?

Vul het formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug

Allout Ongediertebestrijder

Opdrachtgevers waar wij trots op zijn

Wij werken niet alleen met particulieren, maar ook met zakelijke opdrachtgevers. Hieronder zijn voorbeelden van onze zakelijke klanten:

 • Particulieren
 • Horeca
 • Agrarische sector
 • Hotels
 • Retailzaken & winkels
 • Zorgsector
 • Vastgoedbeleggers
 • VVE's
 • Supermarkten
 • Makelaars
 • Bedrijven
 • Industrieel & productie
 • & nog veel meer

Al vele jaren werken wij samen met onze particuliere en zakelijke opdrachtgevers voor een ongediertevrij terrein. Wilt u ook dat uw huis, bedrijf, organisatie of instelling vrij is van ongedierte? Allout Ongediertebestrijding helpt u graag met het bestrijden van alle soorten ongedierte op een effectieve wijze tegen scherpe prijzen! 

Veelgestelde vragen en antwoorden

Over muizen bestrijden

Op deze pagina vindt u hier een rubriek met veelgestelde vragen waarin een aantal van de meest gestelde vragen over muizenbestrijding aan bod komen. Als u hier geen antwoord op uw vraag vindt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen en wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden.

Hoeveel kost muizenbestrijding?

Het is niet mogelijk om een offerte uit te brengen voordat het muizenprobleem is beoordeeld. De muizenbestrijder moet eerst ter plaatse komen om de omvang van de muizenplaag te beoordelen. Wel kunt u de standaardtarieven terugvinden op de prijzenpagina.

 

Hoe gaat Ongediertebestrijding Allout te werk bij het muizen bestrijden?

Onze muizenverdelgers hanteren een gerichte aanpak. We identificeren eerst de muizensoort, waar de muizen zich bevinden en hoe lang ze al aanwezig zijn. Vervolgens gebruiken we hulpmiddelen om de muizenbron te bepalen en een uitvoerbare oplossing te bieden.

Garanderen jullie de muizenbestrijding?

Muizen zijn een ernstige plaag die wij iedere keer weer snel en effectief aanpakken. De kans dat de muizen terugkeren in uw woning of bedrijf is zeer klein. Er is echter geen zekerheid dat ze niet meer terugkomen. Daarom adviseren wij u om, nadat de muizen verdwenen zijn, een preventieve inspectie in te plannen. U kunt er dan op vertrouwen dat uw woning of bedrijf geen muizenoverlast meer zal hebben.

Wat gebeurd er als mijn eigendom schade oploopt tijdens de bestrijding van muizen?

De muizen in uw huis kunnen al schade hebben aangericht. De meeste verzekeringen zullen dit niet vergoeden. Als onze muizenbestrijdingsprocedure schade zal veroorzaken, zullen wij u hiervan vooraf op de hoogte brengen. Als de schade het gevolg is van onze nalatigheid, zullen wij meestal de kosten van reparatie dekken; hoewel dit zeldzaam is, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken.

Hoevaak komen jullie langs om muizen te bestrijden?

Bent u op zoek naar een bedrijf om de muizen uit uw huis te verwijderen? Wij zullen ons best doen om snel van uw muizenprobleem af te komen. Om van de muizen af te komen, laten wij u van tevoren weten hoe lang het gaat duren. Meestal is het al gedaan binnen 1 behandeling.

Muizen vangen

Muizen kunnen een hele ravage aanrichten in uw huis. Ze kunnen vooral vervelend en hinderlijk zijn als er mensen op bezoek komen. Het kan echter nog erger worden: Muizen kunnen ook voedsel eten dat u heeft bereid! Ziekteoverdracht is dan immers niet meer uitgesloten. De reden dat muizen naar binnen kunnen komen, is dat ze worden aangetrokken door het gemak van het voedsel dat u binnen heeft staan.

Als bijvoorbeeld het afval van de buren op straat wordt gegooid voor vogels of eenden buiten, zal dat knaagdieren aantrekken. Vervolgens zullen zij zich in de omgeving vestigen en zich snel vermenigvuldigen. Ze laten geen kans onbenut om zo snel mogelijk een huis binnen te dringen! De schokkende waarheid is dat muizen ongeveer vijf jongen tegelijk kunnen voortbrengen; over het algemeen kunnen ze pas drie maanden na hun geboorte beginnen met voortplanten. U kunt zich voorstellen dat de muizenpopulatie hierdoor exponentieel groeit!

Muizenkooi gebruiken

Een muizenkooi kan worden gebruikt om ze snel en gemakkelijk te vangen zonder geweld te gebruiken. Deze kooien zijn verkrijgbaar bij veel dierenwinkels, zowel in de winkel als online. Als u de ruimte heeft, kunt u overwegen een grotere kooi te kopen, zodat u meerdere muizen tegelijk kunt loslaten in plaats van de kooi regelmatig te moeten legen. Controleer wel regelmatig de status van de gevangen muizen; als ze te lang zonder toezicht worden gelaten, kunnen ze sterven van angst of verhongering.

Muizenvallen gebruiken

Een muizenkooi lijkt misschien de beste optie, maar is niet zo effectief. Muizen kunnen levend uit een muizenkooi worden gehaald en terugkomen naar uw huis. De klem van een muizenval klemt snel dicht in één beweging, waardoor de knaagdieren onmiddellijk worden gedood en niet meer terug kunnen komen.

Staat de lokaas er nog? Als u de val niet binnen 24 uur leegmaakt, plant de muis zich voort en wordt het moeilijker om van de muizen af te komen. Inspecteer uw val regelmatig om te zien of er een muis in zit. Anders kan een dood kadaver gaan rotten en een geur afgeven die zich snel door uw huis verspreidt!

5/5 - (60 stemmen)
Call Now Button