Papiervisjes bestrijden

Papiervisjes bestrijden? Laat het niet wachten en schakel direct een expert in! 

 • Werkzaam door heel Nederland
 • Flexibel, wij komen langs wanneer jij dat wilt
 • Effectieve bestrijding
 • Bestrijders met ervaring
 • Ongedierte bestrijden op maat
 • Transparante werkwijze
 • Supersnel ter plaatse
 • Veilig en milieubewust
 • Pinnen? Ja graag!
 • Contant of op factuur
 • Prijzen vooraf besproken
 • Schadevrij te werk
 • Alle soorten ongedierte
 • Klanttevredenheid gegarandeerd
 • Bestrijding bij u op locatie

Hoe werkt het?

stap-one

Contact

U neemt contact op met één van onze ongediertebestrijders.

stap-two

Bezoek

Wij komen zo snel mogelijk bij u langs.

stap-three

Bestrijding

De bestrijder verdrijft al het ongedierte waar mogelijk.

stap-four

Advies

Onze deskundigen adviseren u over ongedierte preventie.

Ongediertebestrijding Allout

Allout Ongediertebestrijding

Heeft u ongediertebestrijding nodig voor uw huis of bedrijf? Ongediertebestrijding Allout biedt uitgebreide bescherming tegen alle soorten ongedierte, zowel voor particulieren als voor bedrijven. Wij geven advies op maat en leveren uitstekende diensten tegen steeds lage kosten. Wij hebben een team dat goed en ervaren is, en wij maken enkel gebruik van effectieve bestrijdingsmiddelen. Wij maken gebruik van alle beschikbare benaderingen om het probleem zo snel mogelijk op te lossen en tegelijkertijd het ongedierte doeltreffend te bestrijden.

Professioneel papiervisjes bestrijden

Als u zonder professionele hulp papiervisjes wilt bestrijden, moet u er rekening mee houden dat ze ’s nachts het meest actief zijn. Ze kunnen ook nogal ontwijkend zijn, waardoor sommige mensen ze als een mythische tegenstander beschouwen.

 • Effectief papiervisjes bestrijden
 • Scherpe tarieven
 • Veilig en milieubewust

Het inhuren van een professionele ongediertebestrijder is de manier om van papiervisjes af te komen. Onze ongediertebestrijders zullen u tijd en moeite besparen door het voor u te regelen! Wij zijn experts in het voorkomen en bestrijden van papiervisjes dankzij onze vaardigheden en ervaring.

Papiervisjes bestrijden

Wij bestrijden een breed scala aan ongedierte!

papiervisje

Verschil tussen papiervisjes en zilvervisjes

Hoewel zilvervisjes en papiervisjes tot dezelfde familie behoren, zijn er toch duidelijke verschillen. Zilvervisjes leven meestal in een omgeving met een hogere vochtigheidsgraad dan hun tegenhangers, de papiervisjes. Bovendien hebben zilvervisjes een gemiddeld langere lichaamslengte in millimeters dan papiervisjes.

Over het algemeen is de aanpak van beide insecten vergelijkbaar, dus kenmerken als deze zijn meestal onbelangrijk in termen van bestrijding. Om problemen te voorkomen, kunt u het beste een professionele ongediertebestrijder inschakelen!

Papiervisjesbestrijding

Als u papiervisjes in uw huis, tuin of bedrijfsgebouw heeft gezien, komt dat omdat ze van donkere en vochtige plaatsen houden. Deze insecten kunnen worden bestreden met insecticiden; sommige papiervisjes zijn echter resistent tegen het soort chemicaliën dat particulieren kunnen gebruiken.

Een papiervis is resistent tegen pesticiden als hij een resistentie heeft, wat betekent dat hij immuun is. U zult opgescheept zitten met papiervisjes, hoe hard u ook probeert. In plaats van het werk en de energie zelf te doen, raden wij u aan een deskundige specialist in te huren. Onze specialisten hebben chemicaliën in hun arsenaal waar papiervliegjes niet omheen kunnen!

papiervisjesbestrijding
map-nl

Ongedierte bestrijden

Heeft u een ongediertebestrijder nodig? Ongediertebestrijding Allout is er voor u in heel Nederland! Wij kunnen u van dienst zijn met het bestrijden van alle soorten ongedierte in huis of op de zaak. Of u nu een zakelijke klant of particulier bent, wij zijn er voor u. Is er sprake van spoed? Dan zijn wij snel bij u op locatie!

 • Scherpe tarieven
 • Supersnel ter plaatse
 • Werkzaam door heel Nederland

Met onze ervaring van vele jaren in de branche als ongediertebestrijders kunnen wij elk probleem snel en efficiënt voor u aanpakken.

Wilt u teruggebeld worden?

Vul het formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug

Allout Ongediertebestrijder

Opdrachtgevers waar wij trots op zijn

Wij werken niet alleen met particulieren, maar ook met zakelijke opdrachtgevers. Hieronder zijn voorbeelden van onze zakelijke klanten:

 • Particulieren
 • Horeca
 • Agrarische sector
 • Hotels
 • Retailzaken & winkels
 • Zorgsector
 • Vastgoedbeleggers
 • VVE's
 • Supermarkten
 • Makelaars
 • Bedrijven
 • Industrieel & productie
 • & nog veel meer

Al vele jaren werken wij samen met onze particuliere en zakelijke opdrachtgevers voor een ongediertevrij terrein. Wilt u ook dat uw huis, bedrijf, organisatie of instelling vrij is van ongedierte? Allout Ongediertebestrijding helpt u graag met het bestrijden van alle soorten ongedierte op een effectieve wijze tegen scherpe prijzen! 

Veelgestelde vragen en antwoorden

Over papiervisjes bestrijden

Voor uw gemak hebben we een lijst met veelgestelde vragen over papiervisjesbestrijding opgesteld. Neem contact met ons op als u het antwoord op uw vraag hier niet vindt.

Komen jullie snel voor papiervisjesbestrijding?

In geval van nood kunnen wij snel handelen met papiervisjesbestrijding! Onze 24/7 nooddienst kan u op elk moment van de dag of nacht helpen met het papiersvisjes bestrijden!

Wat kost het om papiervisjes te bestrijden?

Zonder een bezoek van onze papiervisjesbestrijders aan uw huis, is het moeilijk om u een schatting te geven. Zij moeten eerst de omvang van het probleem inschatten zodra zij papiervisjes bij u in huis zien. U kunt een algemeen idee krijgen door een kijkje te nemen op onze tarieven-pagina.

Ben ik gegarandeerd vrij van papiervisjes na de bestrijding?

Wij gebruiken veilige en effectieve tactieken om de papiervisjes te bestrijden. Hierdoor is de kans dat uw huis of bedrijf opnieuw wordt geteisterd door papiervisjes minimaal. Wij kunnen u echter niet verzekeren dat dit honderd procent van de tijd zal gebeuren. Daarom is het raadzaam dat u na de behandeling contact met ons opneemt voor onderhoud om er zeker van te zijn dat u weer vrij bent van papiervisjes. Op deze manier kunt u er zeker van zijn dat de papiervisjes niet meer terugkomen!

Wat als mijn spullen beschadigd raken tijdens de bestrijding van papiervisjes?

Als uw huis is beschadigd als gevolg van papiervisjes, is het mogelijk dat uw verzekeringsmaatschappij de reparaties niet zal vergoeden. Als er echter sprake is van materiële schade als gevolg van onze ongediertebestrijdingsprocedures, zullen wij u de schade vergoeden. Gelukkig is dit zeldzaam en niets om u zorgen over te maken.

Hoelang duurt de bestrijding van papiervisjes?

Heeft u ons ingehuurd om van papiervisjes af te komen? Natuurlijk doen we ons best om alles in één keer te doen. Voordat we beginnen, laten we u weten hoeveel behandelingen er nodig zijn voordat we de papiervisjes hebben bestreden.

Papiervisjes bestrijden in huis

Het is niet aan te raden om zelf te proberen papiervisjes te verwijderen. Als u het niet voor elkaar krijgt, zal er snel een plaag ontstaan. Zoek in dat geval professionele hulp, want zij weten hoe ze papiervisjes op de juiste manier moeten aanpakken. Deze beestjes houden zich meestal op in kleine, krappe ruimtes zoals gaten en naden; moeilijke plaatsen waar de gemiddelde persoon niet gemakkelijk bij kan, moeten met een hogedrukreiniger worden schoongespoten voor het beste resultaat.

Onze ongediertebestrijders kunnen elk probleem met papiervisjes voor u oplossen en zullen ervoor zorgen dat uw huis goed wordt schoongemaakt. Als u merkt dat de papiervisjes uw kleding of romans hebben aangevreten, hoeft u zich geen zorgen te maken! U kunt ze een dag invriezen om ze te doden; als de voorwerpen echter ernstig beschadigd zijn, heeft het geen zin dit te doen, aangezien ze gewoon afval zijn.

Spray tegen papiervisjes

Als u zelf van papiervisjes af wilt komen, kunt u, zoals gezegd, speciale sprays hiervoor kopen in dierenwinkels of online. U kunt de spray gebruiken op kleine plaatsen waar de papiervisjes zich kunnen ophouden. Het is volkomen veilig om het alleen op deze kleine gebieden aan te brengen; het is echter niet aan te raden het op kleding, voedsel of meubels te spuiten, omdat andere mensen (zoals uw buren of kinderen) hiermee in contact kunnen komen en negatieve gevolgen voor de gezondheid kunnen hebben.

Ga er voorzichtig mee om! Als u meer informatie nodig heeft, bekijk dan video’s of lezingen op het internet als de bijsluiter niet genoeg instructieve details geeft. Als u er zelf niet uitkomt, kunt u altijd een beroep doen op deskundige papiervisbestrijding door een van onze professionele papiervisjesbestrijders in te schakelen.

5/5 - (60 stemmen)
Call Now Button