Ratten bestrijden

Effectief ratten bestrijden? Onze experts staan voor u klaar!

 • Werkzaam door heel Nederland
 • Flexibel, wij komen langs wanneer jij dat wilt
 • Effectieve bestrijding
 • Bestrijders met ervaring
 • Ongedierte bestrijden op maat
 • Transparante werkwijze
 • Supersnel ter plaatse
 • Veilig en milieubewust
 • Pinnen? Ja graag!
 • Contant of op factuur
 • Prijzen vooraf besproken
 • Schadevrij te werk
 • Alle soorten ongedierte
 • Klanttevredenheid gegarandeerd
 • Bestrijding bij u op locatie

Hoe werkt het?

stap-one

Contact

U neemt contact op met één van onze ongediertebestrijders.

stap-two

Bezoek

Wij komen zo snel mogelijk bij u langs.

stap-three

Bestrijding

De bestrijder verdrijft al het ongedierte waar mogelijk.

stap-four

Advies

Onze deskundigen adviseren u over ongedierte preventie.

Ongediertebestrijding Allout

Allout Ongediertebestrijding

Heeft u ongediertebestrijding nodig voor uw huis of bedrijf? Ongediertebestrijding Allout biedt uitgebreide bescherming tegen alle soorten ongedierte, zowel voor particulieren als voor bedrijven. Wij geven advies op maat en leveren uitstekende diensten tegen steeds lage kosten. Wij hebben een team dat goed en ervaren is, en wij maken enkel gebruik van effectieve bestrijdingsmiddelen. Wij maken gebruik van alle beschikbare benaderingen om het probleem zo snel mogelijk op te lossen en tegelijkertijd het ongedierte doeltreffend te bestrijden.

Rattenbestrijding

Ratten worden bijna nooit toevallig in een woning gezien. Wanneer er in de buurt rioolwater lekt, kunnen er ratten verschijnen. Een andere oorzaak van het verschijnen van ratten is afval of voedsel dat buiten wordt achtergelaten voor eenden en vogels om zich mee te voeden. Ratten komen vaker voor in de winter als de temperatuur daalt en ze op zoek gaan naar voedsel en beschutting.

 • Effectief ratten bestrijden
 • Scherpe tarieven
 • Veilig en milieubewust

Daarnaast kunnen organisaties ratten aantreffen als gevolg van transport. Bijvoorbeeld als de ratten vanuit de leverancier of het logistiek centrum zijn getransporteerd en zich nu in uw laadruimte bevinden. Een kleine inspectie of onzorgvuldigheid kan ze naar binnen lokken. Bedrijven dienen ratten te bestrijden en zijn daartoe wettelijk verplicht; daarom adviseren wij contact op te nemen met een van onze deskundige rattenbestrijders!

Ratten bestrijden

Wij bestrijden een breed scala aan ongedierte!

Ratten

Ratten bestrijden zelf doen?

Ratten zijn moeilijk zelf te vangen en zijn daarom moeilijk weg te krijgen. Mensen denken vaak dat rattengif of vallen hen kunnen helpen bij het uitroeien van ratten. Dat kan, maar met verschillende niveaus van doeltreffendheid en nadelen. Kinderen of dieren kunnen er ook schade van ondervinden.

Schakel daarom zo snel mogelijk deskundige hulp in bij het verwijderen van ratten, zodat u de juiste begeleiding kunt krijgen. Onze rattenbestrijders kunnen ook langskomen om u ideeën te geven over hoe u ratten uit uw huis kunt verwijderen en hoe u kunt voorkomen dat ze terugkomen. Wij helpen u graag met rattenbestrijding!

Wat trekt ratten aan?

De preventie van ratten in huizen, tuinen en bedrijven is voor veel mensen een punt van zorg. Ratten komen steeds vaker voor in grote steden over de hele wereld. Het is opmerkelijk dat het aantal ratten toeneemt terwijl het aantal stadsbewoners snel blijft groeien. Met zoveel mensen die in overbevolkte gebieden leven, is er behoefte aan voedsel en dat moet gemakkelijk toegankelijk zijn.

 • Klanttevredenheid gegarandeerd
 • Bestrijders met ervaring
 • Flexibel, wij komen langs wanneer u dat wilt

Mensen gooien hun afval vaak op de grond of laten het vallen. Voedselafval kan ook op de grond worden gestrooid, zodat bijvoorbeeld eenden en andere vogels het kunnen opeten. Dit heeft echter verschillende nadelen. Ratten worden aangetrokken door alles wat onrein, onzuiver of voedzaam is. Vuilnis, afval en voedsel zijn allemaal gebieden waar ratten zich ophouden.

rattenbestrijding
map-nl

Ongedierte bestrijden

Heeft u een ongediertebestrijder nodig? Ongediertebestrijding Allout is er voor u in heel Nederland! Wij kunnen u van dienst zijn met het bestrijden van alle soorten ongedierte in huis of op de zaak. Of u nu een zakelijke klant of particulier bent, wij zijn er voor u. Is er sprake van spoed? Dan zijn wij snel bij u op locatie!

 • Scherpe tarieven
 • Supersnel ter plaatse
 • Werkzaam door heel Nederland

Met onze ervaring van vele jaren in de branche als ongediertebestrijders kunnen wij elk probleem snel en efficiënt voor u aanpakken.

Wilt u teruggebeld worden?

Vul het formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug

Allout Ongediertebestrijder

Opdrachtgevers waar wij trots op zijn

Wij werken niet alleen met particulieren, maar ook met zakelijke opdrachtgevers. Hieronder zijn voorbeelden van onze zakelijke klanten:

 • Particulieren
 • Horeca
 • Agrarische sector
 • Hotels
 • Retailzaken & winkels
 • Zorgsector
 • Vastgoedbeleggers
 • VVE's
 • Supermarkten
 • Makelaars
 • Bedrijven
 • Industrieel & productie
 • & nog veel meer

Al vele jaren werken wij samen met onze particuliere en zakelijke opdrachtgevers voor een ongediertevrij terrein. Wilt u ook dat uw huis, bedrijf, organisatie of instelling vrij is van ongedierte? Allout Ongediertebestrijding helpt u graag met het bestrijden van alle soorten ongedierte op een effectieve wijze tegen scherpe prijzen! 

Veelgestelde vragen en antwoorden

Over ratten bestrijden

Voor uw gemak hebben wij de meest dringende en meest gestelde vragen over rattenbestrijding voor u op een rijtje gezet. Neem contact met ons op als u het antwoord op uw vraag niet in onze tabel vindt; wij helpen u graag verder.

Wat gaat het bestrijden van ratten kosten?

Het is onmogelijk om een vaste prijs te geven zonder eerst de situatie te bekijken. De rattenbestrijder moet ter plaatse komen om de rattenplaag te beoordelen. Bekijk de prijzen die wij vooraf hebben opgesteld.

Wat is jullie werkwijze met de rattenbestrijdig?

Onze rattenbestrijders zijn professionals. Eerst identificeren we om welke ratten het gaat en waar ze zich schuilhouden voordat we bepalen hoe lang ze er al zitten. Daarna, om de ratten bij de bron te elimineren en een lange termijn oplossing te bieden, gebruiken we professionele apparatuur, effectieve bestrijdingsmiddelen en een unieke aanpak.

Ben ik ervan verzekerd dat de ratten niet meer terugkeren?

We pakken rattenplagen doelgericht aan. Als u de ratten de eerste keer volledig vernietigt, is er weinig kans op herhaling, zoals we in eerdere situaties hebben gezien. Geen enkel bedrijf kan echter garantie geven omdat er te veel variabelen zijn. Daarom is het belangrijk om na de rattenbestrijding jaarlijks een inspectie uit te voeren om te bevestigen dat er geen ratten meer aanwezig zijn. Op deze manier kunt u er zeker van zijn dat de rattenplaag volledig is geëlimineerd.

Wat als er sprake is van schade?

Het is mogelijk dat de ratten al schade hebben aangericht. Onze rattenbestrijdingsaanpak heeft een laag risico op het veroorzaken van schade. Mochten onze rattenbestrijdingsdiensten tastbare schade veroorzaken, dan informeren wij u vooraf. Is er sprake van schade als gevolg van onze diensten waarbij sprake is van nalatigheid vanuit onze kant? Dan vergoeden wij u in de meeste gevallen de kosten als dit gebeurt. Gelukkig komt dit niet vaak voor, dus u hoeft zich geen zorgen te maken!

Hoevaak komen jullie langs voor rattenbestrijding?

Als u ons inhuurt voor rattenbestrijding, zullen wij de ratten zo snel mogelijk uit uw pand verwijderen. Alvorens wij beginnen met de bestrijding van ratten, zullen wij u een schatting geven van hoe lang de behandeling zal duren. Meestal is de bestrijding van ratten al klaar in één bezoek.

Ratten voorkomen

Zorg ervoor dat er geen etensresten op de grond van uw straat liggen die eenden en andere vogels kunnen opeten. Buren kunnen in de verleiding komen om verlopen brood of afval buiten te gooien voor de dieren om op te eten. Helaas trekt dit ook knaagdieren aan. Ratten zijn overdag niet gemakkelijk te zien omdat ze zich verstoppen. Over het algemeen zijn ratten ’s nachts actief en verzamelen ze zich met hun hele familie op een bepaalde plek als ze daar voedsel ontdekken. Een rat kan tot vijf jongen tegelijk krijgen, waarbij elke babyrat na ongeveer drie maanden volwassen is.

Als u niet oppast, is een rattenplaag bijna onvermijdelijk! De beste manier om dit probleem te voorkomen is geen etensresten meer op straat te gooien voor andere dieren. U moet ook met uw buren praten en hen bewust maken van de situatie. Vuilnisbakken moeten altijd goed worden afgesloten, of ze nu buiten, thuis of in de tuin staan. Ratten maken ’s nachts graag gebruik van deze mogelijkheden!

Bestrijdingsmiddelen tegen ratten

Rattenbestrijdingsmiddelen zijn te vinden op het internet, of ze zijn vaak in dezelfde winkels verkrijgbaar als dierenartikelen. Als u het nergens anders kunt vinden, zoek het dan in een dierenwinkel. Helaas is rattengif niet te koop; het is alleen verkrijgbaar via lokaasvallen. Omdat rattengif langzaam afbreekbaar is in het milieu, is het sinds enkele jaren verboden. Als gevolg hiervan zijn mensen vaker rattenvallen gaan gebruiken.

Voordat u er een voor uzelf aanschaft, raden wij u aan contact op te nemen met uw woningbouwvereniging. Sommige woningbouwverenigingen staan huurders toe om rattenvallen te gebruiken. Als uw woningbouwvereniging geen rattenvallen heeft, zult u toestemming moeten vragen aan de plaatselijke gemeente.

In sommige Nederlandse steden kunt u gratis rattenvallen krijgen van de gemeente. Houd er echter rekening mee dat u ze proactief moet aanvragen – vooral als er een plaag gaande is. Denk er ook aan dat het een voortdurende inspanning is – niet een eenmalige actie waarbij u de val zet en hem vervolgens vergeet. Wees volhardend in uw inspanningen voor de beste resultaten!

Deskundig ratten bestrijden

Als u een rattenprobleem heeft, is het onwaarschijnlijk dat de bovenstaande suggesties het probleem volledig zullen aanpakken. In de meeste gevallen heeft u professionele hulp nodig om voorgoed van ratten af te komen! Daarom adviseren wij u om onze ervaren rattenbestrijders in te huren. Ons team heeft jarenlange ervaring in het bestrijden en voorkomen van knaagdierplagen, dus we weten hoe we de klus goed kunnen klaren.

5/5 - (60 votes)
Call Now Button