Reviews

google-reviews

Klantbeoordelingen

Lees hier de beoordelingen van onze tevreden klanten. 

f-icon

F. al Hasan

★★★★★

Beste plek voor ongediertebestrijding in Amsterdam! Ik weet dat ze hun best doen om noodsituaties te laten werken! Ik ben nu al een tijdje bij hen en heb nog geen slechte tijd gehad. De ongediertebestrijder is debom.com! Werkt zeer netjes en neemt de tijd om ervoor te zorgen dat mijn huis volledig wordt bestreden.

w-icon

Wim Kroodsma

★★★★★

Fantastische service. Ze kwamen naar en bespoten de tuin voor een aantal beestjes waar we al jaren mee te maken hebben. Vroeger moest er ik honderden aanzien! Nu zien we er nog maar af en toe na één behandeling. We gaan ze zeker vaker inschakelen!

g-icon

Gerda Visser

★★★★★

Ze hebben geweldig werk geleverd en we hebben naar al onze zorgen geluisterd en deze kunnen oplossen.

b-icon

B. van Zeist

★★★★★

Snel en vriendelijk. Niet opdringerig om meer diensten aan te smeren en betaalbaar ook.

f-icon

Familie Bot

★★★★★

Geen teken van knaagdieren meer!

k-icon

Karel Landsbergen

★★★★★

We hadden een grote plaag van bedwantsen in een huurhuis. Ongediertebestrijding Den Haag werkte ons in het schema om een ondraaglijke toestand voor onze huurder op te lossen. We hebben ze op twee andere huizen gebruikt met geweldig resultaat. In beide gevallen werden de insecten volledig uitgeroeid tot grote opluchting van onze huurders.

j-icon

Jan Jansen

★★★★★

Snel en vriendelijk. Niet opdringerig om meer diensten aan te smeren en betaalbaar ook.

w-icon

Evelien Miedema

★★★★★

Al jaren een driemaandelijkse klant en ze zijn geweldig. Hun bestrijdingsmiddelen en methode is veilig voor mijn huisdieren en kinderen.

g-icon

Paulus de Jong

★★★★★

Ongediertebestrijding Tilburg was zo gemakkelijk om mee te werken en hun klantenservice was uitzonderlijk!!!

e-icon

E. Daha

★★★★★

Kwam dezelfde dag dat ik belde en verwijderde een wespennest zeer effectief bij onze voordeur. Zeer tevreden over service en prijs.

e-icon

Edwin Bakker

★★★★★

De verdelger was binnen 24 uur na mijn oproep weg en roeide het moeilijk bereikbare wespennest uit dat mijn eigen inspanningen met een spuitbus niet konden vernietigen. Zeer tevreden over de reactietijd en effectieve service van dit ongediertebestrijdingsbedrijf.

g-icon

Chris Oosterman

★★★★★

Ze houden zich aan hun woorden. Eerlijk en net bedrijf.

r-icon

Richard Dekkers

★★★★★

Hij was precies op tijd, zeer beleefd en professioneel. Geen mieren sinds de bestrijding.

j-icon

Janneke Harder

★★★★★

Na het spuiten kwamen er spinnen uit elke spleet kruipen. Het was angstaanjagend, maar toen stierven ze. Dus dat was fijn.

f-icon

Frank Möhlmann

★★★★★

De ongediertebestrijder was zo aardig en professioneel. Ik vroeg of hij een bepaald gebied wat meer kon besproeien, want als er een wespenprobleem was, zei hij “zeker geen probleem.” Super handig!!

x-icon

Xander Van Wijk

★★★★★

Ik was zeer tevreden over Rotterdam Ongediertebestrijding. Ze losten mijn ongedierteprobleem op en probeerden me geen uitgebreid mik mak te verkopen. Het was verfrissend om een ongediertebestrijdingsbedrijf te vinden met een goede bedrijfsethiek. Ik raad deze ongediertebestrijders zeker weten aan.

m-icon

Marco met een C

★★★★★

Ze waren snel, professioneel en effectief. Als ik een ander probleem heb, zal ik ze zeker bellen.

m-icon

Miranda Hoogeveen

★★★★★

Geweldige prijs voor een geweldige service! Wij staan op hun kwartaalprogramma. We hebben een aanhoudende bedwantsenplaag gehad sinds we ons nieuwe huis hebben, en ongediertebestrijding was de beste beslissing! Ze komen zelfs tussen de driemaandelijkse bezoeken indien nodig. Professioneel en to the point!

d-icon

Dave Captein

★★★★★

We hebben enkele maanden geleden gebeld en ons huis laten bestrijden. Sindsdien hebben we geen last meer van insecten in huis. Op een gegeven moment waren er bouwwerkzaamheden achter ons huis en hadden we last van muizen. Gelukkig hebben ze dat ook opgelost.

m-icon

Mert Bulaca

★★★★★

Geweldige prijs, geweldige service, was op tijd op de afspraak en het beste van alles, geen insecten meer in mijn huis.

v-icon

Vanessa Visschedijk

★★★★★

Snel op komen dagen. Bestrijding lijkt te hebben gewerkt.

h-icon

Henneke Boon

★★★★★

Geweldige mensen. Mijn probleem geïdentificeerd. Heeft me goede opties gegeven.

j-icon

J. Salmi

★★★★★

Snel, efficiënt en goed geprijsd

j-icon

Jasper Voet

★★★★★

Goede service, snel, veilig, betaalbaar.

w-icon

Willem Luiten

★★★★★

Ik had een probleem met wespen en dit bedrijf loste het probleem snel en efficiënt op. Ik zou de diensten van Ongediertebestrijders Breda in een oogwenk aanbevelen.

m-icon

Mike Becht

★★★★★

Snel en effectief. Perfect voor wat we nodig hadden!

j-icon

Jennifer Bakker

★★★★★

Ik zie geen muggen meer in de tuin en absoluut geen spinnen in ons huis! Zo blij met deze service en wou dat we ze eerder hadden gebeld! BEDANKT!

c-icon

Cengiz Halil

★★★★★

Goede service en vriendelijke, deskundige ongediertebestrijder.

s-icon

Stef Bronkhorst

★★★★★

De service was snel en professioneel.Het is nu een maand geleden en tot nu toe hebben we nog nergens een nieuw wespennest opgemerkt. Hopelijk kunnen we dat ongedierte weghouden.

e-icon

E.P. Kater

★★★★★

De prijzen zijn redelijk, ze doen geweldig werk. Ik heb altijd geweldige resultaten gehad en zou nooit iemand anders bellen.

q-icon

Quinty Paardekooper

★★★★★

Mijn huis waren ratten en muizen. Ze hebben echt effectief bestrijd en niks meer over. Dank je wel

w-icon

W. Okolo

★★★★★

Het beste van het beste!!!! Snelle terugkoppeling, snelle service, ongelooflijke resultaten! Tot later spinnen!! Je kunt niet fout gaan met BEELINE. We houden van ze, en dat hebben we altijd gedaan!! Dank u!!

o-icon

Olga Mileusnic

★★★★★

Ongediertebestrijder was vriendelijk en op tijd. Beantwoordde al mijn vragen geduldig en deed geweldig werk. Ik heb geen wespen meer gezien sinds hij hier was. Geweldige service!

n-icon

Nigel Looijen

★★★★★

Prima tarief om aan de slag te gaan en uitstekende klantenservice.

f-icon

Francesca Boerman

★★★★★

De ongediertebestrijders die arriveren zijn altijd professioneel geweest. Ze hebben tot nu toe alle ongedierte weggehouden.

r-icon

Ricardo Rigters

★★★★★

Hij was deskundig en hield me goed op de hoogte. De twee ongediertebestrijders die kwamen waren beleefd en professioneel.

s-icon

Samantha ter Mors

★★★★★

Na verschillende lokale en nationale ongediertebestrijders geprobeerd te hebben, was ik wanhopig op zoek naar een bedrijf dat mijn verwachtingen begreep. Uiteindelijk heb ik Ongediertebestrijders Amsterdam gevonden. Ik ben zeer tevreden van A tot Z!

j-icon

Jacqueline Keetman

★★★★★

Wij zijn al jaren actief bij Ongediertebestrijding Leiden. De ongediertebestrijders zijn erg aardig en zullen op elk moment terugkomen als dat nodig is. We krijgen een herinnering wanneer ze komen. We hebben sinds de behandelingen geen spinnen of mieren meer in huis gehad. We worden goed behandeld! Onze vaste ongediertebestrijdingsbedrijf!

n-icon

Nico Buiting

★★★★★

De ongediertebestrijder was zeer informatief en behulpzaam om me het proces te laten begrijpen en was grondig en efficiënt. Ongediertebestrijding Almere is een geweldige ongediertebestrijdingsdienst voor ons geweest!

c-icon

Cor Buiting

★★★★★

De ongediertebestrijder is zeer beleefd en professioneel en levert goed werk. Hij is zelfs een paar keer naar buiten gekomen tussen het plannen van afspraken om te helpen bij het doden van enkele spinnen die we hadden. Aangeraden aan iedereen die van insecten en spinnen af wil.

i-icon

Imke Theunissen

★★★★★

Krijg al jaren behandelingen hier op de zaak. Professionele sfeer, uitstekende klantenservice, effectieve bestrijding.

y-icon

Yannick Rossen

★★★★★

Deze jongens zijn geweldig. Zeer professioneel. We hebben uitstekende resultaten behaald met zowel onze insecten als muizen.

l-icon

Leslie Klove

★★★★★

Uw ongedierteverjager, was uitstekend! Hij kwam vroeg aan, droeg schoenovertrekken in mijn huis, was efficiënt en beleefd. Uitstekende service! Dank u!

d-icon

David Hendriks

★★★★★

Ik ben onlangs begonnen met diensten bij Ongediertebestrijding Utrecht. De ongediertebestrijder overtrof mijn verwachtingen. Hij legde me alles goed uit wat ik kon verwachten en hoe het product werkte. Hij beantwoordde al mijn vragen, was vriendelijk en aardig, en vooral luisterde en besteedde extra aandacht aan de probleemgebieden in mijn huis die ik aanwees. Dank je. Zo’n geweldige houding vriendelijk en attent op wat ik te zeggen had. Dank u!

a-icon

Amrish

★★★★★

Het was makkelijk om in contact te komen. Beleefd, snel en eerlijke prijzen..

t-icon

T. Dabbagh

★★★★★

Ik hoef me geen zorgen meer te maken over wespen. Bedankt jongens!!!

i-icon

Isa Eze

★★★★★

Ik heb drie verschillende ongediertebestrijdingsbedrijven gebruikt. Dit bedrijf luistert naar de behoeften van hun klanten en is zo respectvol. Ze zijn eerlijk en rechtvaardig. Ik zou dit bedrijf ten zeerste aanbevelen aan iedereen die het nodig heeft. U hoeft niet de moeite te nemen om ergens anders te zoeken.

c-icon

Carlo Wildenburg

★★★★★

De service van Ongediertebestrijding Rotterdam is al jaren uitstekend en we zijn echt blij met jullie als onze vaste ongediertebestrijders!

k-icon

Kevin de Vries

★★★★★

Hij was zeer respectvol en beantwoordde graag al onze vragen. Hij was grondig in zijn uitleg en was zeer hoffelijk, vooral tijdens het werken in ons huis.

m-icon

Miranda Jongman

★★★★★

Heel eerlijk en behulpzaam. Let zeker op ons belang. Erg tevreden over de bestrijding.

j-icon

Jonathan Roossien

★★★★★

Ze zijn supergoed geweest. Ze zijn betrouwbaar en passen ons in hun schema aan wanneer we een bestrijdig nodig hebben. Ze zijn ook redelijk geprijsd.

m-icon

Melissa Brinkmans

★★★★★

Ze zijn behulpzaam en informatief. Bedrijf als deze maken je het leven makkelijker 😊

f-icon

Frits G. Hoek

★★★★★

Geweldige klantenservice en zeer grondig.

e-icon

E.F.K. Hofman

★★★★★

Altijd professioneel en komen opdagen wanneer ze zeggen dat ze dat zullen doen.

t-icon

Theo Weidema

★★★★★

Een fijn bedrijf met kennis van zaken.

b-icon

Bianca Vrieze

★★★★★

Zeer aardige mensen. Effectief en op tijd. Zal niet twijfelen om ze opnieuw te bellen.

a-icon

Ashley Valstar

★★★★★

Ik zou ze aanraden aan familie en vrienden. Ze waren op tijd, aardig en professioneel. Zorgde ervoor dat alle zorgen over ongedierte werden weggenomen.

f-icon

F.E. Apswoude

★★★★★

Ze waren professioneel, efficiënt en altijd op tijd. Ik beveel hun service aan iedereen aan. Het is elke cent waard.

j-icon

Jaouad Sghir

★★★★★

Gebruik ze al jaren. Geweldige service en erg vriendelijk.

h-icon

Hamit Guntekin

★★★★★

Professioneel. Op tijd. Makkelijk in te plannen. Tot nu toe lijkt het effectief te zijn (3 dagen na afspraak.)

f-icon

Focke van Bommel

★★★★★

Ze zijn erg vriendelijk en komen altijd op tijd en klaren de klus snel.

j-icon

John Beaufort

★★★★★

Ze zijn lokaal en zeer deskundig en behulpzaam.

l-icon

L. Heemskerk

★★★★★

Goede service, professioneel en gedegen. Mijn buurman heeft ze aanbevolen en ze waren geweldig en betaalbaar.

t-icon

Tim van Amelsfoort

★★★★★

Ze zijn geweldig, professioneel, zeer ervaren en experts in hun vak / bedrijf en vriendelijk. Ik zal ze gebruiken tot ze met pensioen gaan.

h-icon

Huybert Langius

★★★★★

Ze zijn altijd soepel en doen geweldig werk.

e-icon

Edison van Tuijl

★★★★★

Ze zijn professioneel en uiterst behulpzaam, ze leggen me alle opties uit die ze hebben om mijn ongedierteproblemen op te lossen… snelle service, huisdiervriendelijk, ik ben blij met de service.

b-icon

Babette Dubbink

★★★★★

Ze zijn geweldig! Super vriendelijk en neemt altijd de tijd om het goed te doen.

t-icon

T. van Donkersgoed

★★★★★

We gebruiken ze al jaren en ze zijn altijd zo gemakkelijk en professioneel geweest om mee te werken.

e-icon

Esther Meijerink

★★★★★

Ze reageerden snel en de prijzen redelijk. De ongediertebestrijder was goed op de hoogte van het probleem en welke bestrijdingsmiddelen het beste bij mijn behoeften zouden passen.

s-icon

Soufian el Othmani

★★★★★

Ongediertebestrijders Almere heeft professionele en vriendelijke medewerkers. Ik raad ze ten zeerste aan als je last van ongedierte hebt.

s-icon

Sylvana Verschuur

★★★★★

Nog nooit iemand anders ingeschakeld omdat ze zo goed zijn. Je zou in de beste handen zijn.

e-icon

Enrico

★★★★★

Ik heb andere ongediertebestrijders in Amsterdam gebruikt, en geen van hen is zo grondig en professioneel als Ongediertebestrijding Amsterdam.

l-icon

Lisette Kraft

★★★★★

Ze zijn snel, efficiënt, behulpzaam en hebben ons probleem met de ongedierte volledig weggenomen.

a-icon

Anja Bastiaansen

★★★★★

Ik ben altijd tevreden geweest met hun diensten; ze nemen altijd de tijd om eventuele vragen te beantwoorden, zijn zeer deskundig en professioneel.

r-icon

R. Fuhler

★★★★★

Onze wespenprobleem is opgelost! Bedankt Ongediertebestrijding Tilburg voor de snelle reactie en professionele service. Beveel ze zeker aan als je ongediertebestrijding nodig hebt.

g-icon

George van Hetten

★★★★★

Deze ongediertebestrijdingsbedrijf is een prachtig bedrijf.

d-icon

Dominique Sanders

★★★★★

Ik werk nu al een paar jaar met jullie… en ik kan me niet voorstellen dat ik iemand anders zou bellen voor ongediertebestrijding.

r-icon

P.E. Rosario

★★★★★

Geweldige ongediertebestrijders. We gebruiken ze voornamelijk om te voorkomen dat horzels en wespen aan de buitenkant van het huis nestelen.

d-icon

Dirk van Sloten

★★★★★

Kwam op tijd om de klus snel en gemakkelijk te klaren, ze waren behulpzaam om aan al onze behoeften te voldoen.

a-icon

Arjan Leeuwen

★★★★★

Deze jongens zijn de beste!

j-icon

Jose van Kleef

★★★★★

Ze zijn eerlijk in prijs, altijd professioneel en beantwoorden al je vragen. Niet twijfelen, maar bellen!

c-icon

Conny Eijer

★★★★★

Ik heb ze tot nu toe twee keer over de vloer gehad en ik ben er helemaal weg van! Snel, vriendelijk en grondig 😊

h-icon

H.G. Spruijt

★★★★★

Ze zijn professioneel en efficiënt. Ze zijn altijd op tijd en beleefd en respecteren uw huis en eigendommen.

a-icon

Aad Kloosterman

★★★★★

Dit is een ongelooflijk bedrijf. Ik zou niemand anders inschakelen voor ongedierte. Ik hou van het werk dat ze de afgelopen jaren voor ons hebben gedaan.

j-icon

Joost van Rootseler

★★★★★

We hadden een wespennest en ze hebben er extra goed voor gezorgd. We hebben er geen last meer van en de wespennest is op een veilige manier verwijderd.

b-icon

Barry

★★★★★

Een woord en dat is: “Geweldig!”.

m-icon

Martin Brouwer

★★★★★

Ik heb geen levende insecten meer in mijn huis gezien sinds ik ze begon te gebruiken.

s-icon

Stephanie op de Weegh

★★★★★

Ze zijn geweldig 🙂 slechts een keer in de 2 jaar heb ik ze ooit terug moeten laten komen om te spuiten en ze waren snel en zorgden voor alles.

m-icon

Marloes Feukkink

★★★★★

Ze zijn een superieur bedrijf. Ze zijn professioneel en vriendelijk. Zij helpen u graag bij het oplossen van al uw ongedierteproblemen.

d-icon

Dwayne Boetje

★★★★★

Ik heb nog nooit zo’n grondige klus meegemaakt voor zo’n redelijke prijs!

r-icon

Robert Waterman

★★★★★

De bestrijding is snel, effectief en tegen een geweldige prijs. Ik ben zeer tevreden geweest over de service. Ze zijn beleefd en vriendelijk.

t-icon

Tony van der Plas

★★★★★

Ze waren niet alleen zeer beleefd en professioneel, ze gaan ook uiterst grondig te werk. Zal ze graag weer gebruiken mocht ik weer last krijgen van ongedierte.

n-icon

Niels Deelen

★★★★★

Deze jongens zijn geweldig!! Altijd zeer professioneel en vriendelijk!! Ik werk al jaren met ze en ik zou nooit meer naar een ander bedrijf gaan!!

h-icon

H. Bilbas

★★★★★

Zeer professioneel, ze komen op tijd en klaren de klus tegen een zeer redelijke prijs. Ongediertebestrijding Leiden zal altijd mijn favoriete ongediertebestrijding zijn!

a-icon

Anissa

★★★★★

Eindelijk een ongediertebestrijding waar ik geen migraine van krijg. Normaal zou ik de behandeling daarna ruiken en proeven.

l-icon

Lodewijk Weber

★★★★★

Ongediertebestrijding Allout is absoluut de beste in de branche. Ik raad ten zeerste aan om ze het hele jaar door te gebruiken. Heel erg bedankt! 😊😊😊

g-icon

G.F. Egelmeers

★★★★★

Ze zijn zeer professioneel en altijd binnen de tijd die ze zeggen dat ze er zullen zijn. Ik heb het gevoel dat ze ook zeer goed geïnformeerd zijn.

c-icon

Cenk Kevser

★★★★★

Deze jongens zijn totppers!!! Meest professionele en respectvolle bedrijf waar ik ooit zaken mee heb moeten doen.

l-icon

P. Ubags

★★★★★

Ze hebben geweldig werk geleverd. Nu zijn we ongediertevrij!

Wilt u teruggebeld worden?

Vul het formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug

Allout Ongediertebestrijder

Opdrachtgevers waar wij trots op zijn

Wij werken niet alleen met particulieren, maar ook met zakelijke opdrachtgevers. Hieronder zijn voorbeelden van onze zakelijke klanten:

 • Particulieren
 • Horeca
 • Agrarische sector
 • Hotels
 • Retailzaken & winkels
 • Zorgsector
 • Vastgoedbeleggers
 • VVE's
 • Supermarkten
 • Makelaars
 • Bedrijven
 • Industrieel & productie
 • & nog veel meer

Al vele jaren werken wij samen met onze particuliere en zakelijke opdrachtgevers voor een ongediertevrij terrein. Wilt u ook dat uw huis, bedrijf, organisatie of instelling vrij is van ongedierte? Allout Ongediertebestrijding helpt u graag met het bestrijden van alle soorten ongedierte op een effectieve wijze tegen scherpe prijzen! 

Call Now Button