Vlooien bestrijden

Heeft u er last van en wilt u vlooien bestrijden? Allout Ongediertebestrijding staat voor u klaar!

 • Werkzaam door heel Nederland
 • Flexibel, wij komen langs wanneer jij dat wilt
 • Effectieve bestrijding
 • Bestrijders met ervaring
 • Ongedierte bestrijden op maat
 • Transparante werkwijze
 • Supersnel ter plaatse
 • Veilig en milieubewust
 • Pinnen? Ja graag!
 • Contant of op factuur
 • Prijzen vooraf besproken
 • Schadevrij te werk
 • Alle soorten ongedierte
 • Klanttevredenheid gegarandeerd
 • Bestrijding bij u op locatie

Hoe werkt het?

stap-one

Contact

U neemt contact op met één van onze ongediertebestrijders.

stap-two

Bezoek

Wij komen zo snel mogelijk bij u langs.

stap-three

Bestrijding

De bestrijder verdrijft al het ongedierte waar mogelijk.

stap-four

Advies

Onze deskundigen adviseren u over ongedierte preventie.

Ongediertebestrijding Allout

Allout Ongediertebestrijding

Heeft u ongediertebestrijding nodig voor uw huis of bedrijf? Ongediertebestrijding Allout biedt uitgebreide bescherming tegen alle soorten ongedierte, zowel voor particulieren als voor bedrijven. Wij geven advies op maat en leveren uitstekende diensten tegen steeds lage kosten. Wij hebben een team dat goed en ervaren is, en wij maken enkel gebruik van effectieve bestrijdingsmiddelen. Wij maken gebruik van alle beschikbare benaderingen om het probleem zo snel mogelijk op te lossen en tegelijkertijd het ongedierte doeltreffend te bestrijden.

Vlooien bestrijden in huis

Als het gaat om vlooienbestrijding in uw huis, bent u bij ons aan het juiste adres. Vlooien zijn een van de meest uitdagende plaagdieren om uit te roeien. Omdat een vlo tot twee jaar na de geboorte kan sluimeren, kunnen de eitjes en larven moeilijk te ontdekken zijn.

 • Effectief vlooien bestrijden
 • Scherpe tarieven
 • Veilig en milieubewust

Aan de andere kant kunnen vlooien zich gemakkelijk verstoppen op verschillende plaatsen in uw huis. Ze kunnen bijvoorbeeld worden gevonden in uw beddengoed, tapijt, meubels of stoel. Om er effectief vanaf te komen, kunt u daarom het beste een deskundig professioneel ongediertebestrijdingsbedrijf inschakelen. Anders kunt u ons altijd bellen en wij helpen u graag verder.

Vlooien bestrijden

Wij bestrijden een breed scala aan ongedierte!

Vlooien

Vlooien in bed, wat nu?

Als u denkt dat u vlooien in uw huis of op uw bed hebt, hoeft u zich geen zorgen te maken. Hoewel ze vroeger gevaarlijker waren, zijn vlooien tegenwoordig minder schadelijk. Vroeger kregen mensen er zelfs de builenpest van! Maar dat is nu niet meer het geval. Hoewel een enkele vlo verschillende parasieten bij zich kan dragen, waaronder bacteriën en lintwormen, zijn ze meestal niet meer dan een plaag.

Vlooien kunnen een onsmakelijk uiterlijk en gevoel veroorzaken, dus is het van cruciaal belang ze zo snel mogelijk te verwijderen. Daarom is het een uitstekend idee om meteen contact op te nemen met een professionele ongediertebestrijder.

Hoe kom ik van vlooien af?

De meest gebruikelijke manier waarop vlooien uw huis binnenkomen is door mee te liften op uw huisdieren. Vlooien kunnen snel van dier naar dier overspringen, dus dit treft vaak meer dan één huisdier in een huishouden. Om vlooien tegen te houden of te beheersen, moet u uw huishouden regelmatig stofzuigen.

 • Prijzen vooraf besproken
 • Klanttevredenheid gegarandeerd
 • Bestrijders met ervaring

Met consequent stofzuigen en algemeen onderhoud komt u al een heel eind. Als u huisdieren heeft, zorg er dan voor dat u hun beddengoed of speelgoed regelmatig schoonmaakt. 

Vlooien bestrijden
map-nl

Ongedierte bestrijden

Heeft u een ongediertebestrijder nodig? Ongediertebestrijding Allout is er voor u in heel Nederland! Wij kunnen u van dienst zijn met het bestrijden van alle soorten ongedierte in huis of op de zaak. Of u nu een zakelijke klant of particulier bent, wij zijn er voor u. Is er sprake van spoed? Dan zijn wij snel bij u op locatie!

 • Scherpe tarieven
 • Supersnel ter plaatse
 • Werkzaam door heel Nederland

Met onze ervaring van vele jaren in de branche als ongediertebestrijders kunnen wij elk probleem snel en efficiënt voor u aanpakken.

Wilt u teruggebeld worden?

Vul het formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug

Allout Ongediertebestrijder

Opdrachtgevers waar wij trots op zijn

Wij werken niet alleen met particulieren, maar ook met zakelijke opdrachtgevers. Hieronder zijn voorbeelden van onze zakelijke klanten:

 • Particulieren
 • Horeca
 • Agrarische sector
 • Hotels
 • Retailzaken & winkels
 • Zorgsector
 • Vastgoedbeleggers
 • VVE's
 • Supermarkten
 • Makelaars
 • Bedrijven
 • Industrieel & productie
 • & nog veel meer

Al vele jaren werken wij samen met onze particuliere en zakelijke opdrachtgevers voor een ongediertevrij terrein. Wilt u ook dat uw huis, bedrijf, organisatie of instelling vrij is van ongedierte? Allout Ongediertebestrijding helpt u graag met het bestrijden van alle soorten ongedierte op een effectieve wijze tegen scherpe prijzen! 

Veelgestelde vragen en antwoorden

Over vlooien bestrijden

In deze rubriek nemen we de meest gestelde vragen over vlooienbestrijding door. Wordt uw vraag op deze pagina niet beantwoord? Aarzel niet om contact met ons op te nemen als dat het geval is.

Hoe snel kunt u hier zijn om een vlooienbestrijding uit te voeren?

Wij zijn bereid om u in geval van nood meteen te helpen. Wij zijn op alle uren van de dag en de nacht beschikbaar, ook in geval van nood. Vlooienbestrijding is onze specialiteit – wij bieden 24 uur per dag noodservice!

Hoeveel kost het om vlooien te bestrijden?

Zonder eerst de situatie voor een vlooienbehandeling te analyseren, is het moeilijk een offerte uit te brengen. In de eerste plaats moet onze vlooienverdelger de plaag hebben onderzocht. U kunt echter aanvullende informatie vinden op onze prijzenpagina.

Hoe gaat Ongediertebestrijding Allout te werk?

Vlooienverdelgers volgen een methodische aanpak. Eerst onderzoeken we de aanwezige vlooien, waar ze zich bevinden en hoe lang ze er al zijn. Vervolgens gebruiken we bepaalde bestrijdingsmiddelen om de vlooien bij de bron aan te pakken en een oplossing te bieden die werkt.

Krijg ik ook garantie op de bestrijding van vlooien?

Wij gaan altijd methodisch te werk, beginnen bij de bron en pakken het probleem aan. De kans dat een vlooienplaag terugkeert in uw huis of bedrijf is klein. Wij kunnen dit over het algemeen niet met volle overtuiging beloven. Daarom raden wij u aan om na afloop van de vlooienbehandeling regelmatig vlooiencontroles uit te voeren om zeker te zijn. U kunt zich dan geruststellen in de wetenschap dat het vlooienprobleem is opgelost!

Binnen hoeveel behandelingen ben ik van vlooien af?

Heeft u ons ingeschakeld om uw vlooien te verwijderen? Wij zullen er alles aan doen om u zo snel mogelijk van dit vlooienprobleem af te helpen. Voordat wij in uw woning aan de slag gaan, vertellen wij u over de tijd die de behandeling van uw plaag in beslag zal nemen. Meestal is het in de eerste behandeling verholpen.

Stofzuigen tegen vlooien

Vlooien kunnen zich bijvoorbeeld snel verspreiden als u meubels, tapijten of vloerkleden van bepaalde materialen heeft. Vlooien kunnen op deze plaatsen in huis worden aangetroffen en daar eitjes leggen. De larven kunnen dan uitkomen en zich ontwikkelen in de kieren, naden en andere holtes rondom het huis. De kans dat ze zich snel ontwikkelen is groot. Gelukkig kunt u uw stofzuiger gebruiken om vlooien uit deze ruimtes te verwijderen. Onder banken of kasten zijn voorbeelden van plaatsen die volledig gestofzuigd moeten worden. Zo komt u zelf van vlooien af!

Huisdieren kunnen vlooien overdragen!

Huisdieren dragen vaak vlooien in huis zonder dat u het beseft. Een veelgebruikte manier om van vlooien af te komen is het gebruik van druppels. Vlooiendruppels zijn bestrijdingsmiddelen die u, zoals de naam al zegt, op de vacht van uw huisdier druppelt. Dit voorkomt dat ze zich kunnen vasthechten en eitjes kunnen leggen. U kunt deze gemakkelijk genoeg online of bij een dierenarts kopen. Een andere oplossing is het kammen van uw huisdier met een vlooienkam. Hiermee vangt u bestaande vlooien voordat ze de kans krijgen zich te vermenigvuldigen.

Was gewoon de mand en de spullen van uw hond of kat, en u bent in een mum van tijd klaar. Zo voorkomt u snel en efficiënt dat er eitjes afgezet worden op de vacht van uw huisdier! Het is ook een methode om vlooien te bestrijden door de manden, kleren, enz. van uw huisdier regelmatig te wassen! En, idealiter tussen de 60 en 80 graden Celsius. Vlooien verzwakken bij hogere temperaturen, vooral wanneer hun eitjes aan hitte worden blootgesteld. U kunt de materialen ook op uw balkon of in uw tuin aan de zon blootstellen als extra voorzorgsmaatregel.

Geen huisdieren toch vlooien?

Als u geen huisdier heeft, maar toch vlooien in uw huis aantreft, worden ze waarschijnlijk aangetrokken door licht- of warmtebronnen. Een preventieve maatregel die u kunt nemen, is ’s avonds een kaars aansteken en deze in het midden van een bak water zetten.

Als u uw huis op deze manier van vlooien wilt ontdoen, steekt u een kaars aan en plaatst u die in de buurt van de plek waar de vlooien zich verzamelen. De insecten worden aangetrokken door het licht van het vuur en springen in de bak met water, waardoor ze verdrinken. Wees voorzichtig met het hanteren van de kaars, omdat er altijd een kans bestaat dat deze omvalt. Voor de beste resultaten gebruikt u een kleine kuip of bak voor het water.

5/5 - (60 stemmen)
Call Now Button