Iedereen houdt wel van of kent ze op zijn minst.  Van “Flight of the Bumblebee” tot “The Metamorphosis,” kunst wordt al eeuwenlang geïnspireerd door insecten en knaagdieren. Hieronder volgen de 5 legendarische muziekgroepen die zichzelf hebben vernoemd naar hatelijke ongedierte.

The Beatles

The Beatles zijn de best verkopende muziekartiesten aller tijden, en hun blijvende invloed is nog steeds te horen in de moderne muziek. Het kenmerkende geluid van de band werd gevormd door de cultuur van die tijd en blijft muzikanten vandaag de dag inspireren.

In tegenstelling tot de Britse invasie, moet een echte keverplaag in uw huis zo snel mogelijk worden aangepakt bij het eerste optreden. De meeste kevers zijn ongevaarlijk, maar een plaag van een aantal tapijtkevers kan schade toebrengen aan uw kleding, tapijten en meubels. Ze eten stof, tapijtdraden, zijde en zelfs haar.

Om de tapijtkevers te voorkomen, kunt u dezelfde suggesties voor mottenpreventie volgen: laat uw kleding chemisch reinigen voordat u ze voor langere tijd opbergt, en bewaar de stof in plastic zakken.

Papa Roach

U vraagt zich misschien af: “Wie wil er nou genoemd worden naar een van de meest verachte insecten?” Een van de meest angstaanjagende bands van de vroege jaren 2000. Papa Roach creëerde een unieke combinatie van metal en rap tijdens het schrijven van hun tophit, het alternatieve tienerlied “Last Resort.”

Kakkerlakken zijn een van de bekendste plagen in de geschiedenis, met meer mensen wereldwijd die van hen gehoord hebben dan van Papa Roach. Terwijl Papa Roach een one-hit-wonder was, rusten echte kakkerlakken niet op hun lauweren; ze verspreiden zich snel en produceren er duizenden. Een enkele kakkerlak kan een plaag van duizenden meer voorstellen….

De beste manier om een kakkerlakkenplaag te voorkomen is uw leefruimte netjes te houden, kieren in de muren op te vullen en ’s nachts voedsel op te bergen, wanneer de kans het grootst is dat kakkerlakken naar tevoorschijn komen op zoek naar kruimels.

Bee Gees

De late jaren zestig waren een piekperiode voor dit trio broers. De Bee Gees legden de basis voor het genre met klassieke nummers als “Staying Alive”, “More Than a Woman” en “How Deep Is Your Love” en de soundtrack van Saturday Night Fever. Ze componeerden ook de muziek voor George Harrison’s solo optreden in 1970, All Things Must Pass.

U vindt het misschien niet erg om een Bee Gees liedje te horen herhalen, maar als u te lang naar het gestage gezoem van bijen luistert, wordt u gek. Niet alleen kunnen sommige bijensoorten agressief zijn, maar sommige kunnen ook uw eigendom beschadigen door tunnels te maken in houten constructies terwijl ze nesten bouwen. Wanneer u een bijenkorf op uw erf, terras, veranda of schoorsteen ontdekt, kunt u het beste professionele ongediertebestrijders inschakelen omdat het belangrijk is deze veilig te verwijderen.

Alien Ant Farm

De naam van deze SoCal-band was geïnspireerd op de droom van de leadgitarist dat mieren de planeet zouden overnemen om er een wereldwijde mierenboerderij van te maken. Hun grootste hit was een cover van Michael Jackson’s “Smooth Criminal”, maar ze namen ook een nummer op met de naam “Bug Bites”, dat verscheen op de 2002 Spiderman soundtrack.

Mieren zijn een ongewenste huisgast die snel chaos kan veroorzaken in uw keuken. Ze zijn een van de meest voorkomende plaagdieren op aarde, en elke soort heeft zijn eigen unieke plaagprobleem. Huismieren laten een kenmerkende geur achter wanneer ze worden geplet en timmermieren kunnen grote stukken hout vernietigen als ze niet worden aangepakt.

Als u niet wilt dat uw huis een mierenboerderij wordt, snoei dan de planten en bomen buiten, verwijder stilstaand water in uw tuin en bewaar voedsel in luchtdichte bakjes.

Deadmau5

Deze, genoemd naar een knaagdier, is om duidelijke redenen onze favoriet van alle artiesten die genoemd zijn naar ongedierte. Deze mysterieuze Canadese DJ heet Deadmouse en brengt elektronische dansmuziek met een muizenmasker op.

Gelukkig is het echte knaagdier veel eenvoudiger te herkennen. Muizen laten talrijke sporen van hun aanwezigheid achter wanneer ze uw woning binnendringen, van uitwerpselen tot knaagsporen op beddengoed en muren en versnipperd nestmateriaal. Muizen onderzoeken graag kasten, rond voedselbronnen en natuurlijk binnen uw muren.

Om muizen uit uw huis te houden, dicht u alle kieren af en houdt u tuinafval weg van de zijkant van uw huis. Als u ook maar één indicatie van een muis ontdekt, kan er sprake zijn van een plaag.

Ongediertebestrijding Allout

Als één van deze bands tevoorschijn komen thuis op TV, zet het geluid dan lekker hard aan! Zijn het niet de bands, maar de ongedierte waarnaar deze bands zijn vernoemd in uw huis? Bel ons dan snel, zodat wij kunnen komen voor effectieve ongediertebestrijding!

Call Now Button