Wespen bestrijden

Wespen bestrijden kan lastig zijn. Huur daarom een expert in!

 • Werkzaam door heel Nederland
 • Flexibel, wij komen langs wanneer jij dat wilt
 • Effectieve bestrijding
 • Bestrijders met ervaring
 • Ongedierte bestrijden op maat
 • Transparante werkwijze
 • Supersnel ter plaatse
 • Veilig en milieubewust
 • Pinnen? Ja graag!
 • Contant of op factuur
 • Prijzen vooraf besproken
 • Schadevrij te werk
 • Alle soorten ongedierte
 • Klanttevredenheid gegarandeerd
 • Bestrijding bij u op locatie

Hoe werkt het?

stap-one

Contact

U neemt contact op met één van onze ongediertebestrijders.

stap-two

Bezoek

Wij komen zo snel mogelijk bij u langs.

stap-three

Bestrijding

De bestrijder verdrijft al het ongedierte waar mogelijk.

stap-four

Advies

Onze deskundigen adviseren u over ongedierte preventie.

Ongediertebestrijding Allout

Allout Ongediertebestrijding

Heeft u ongediertebestrijding nodig voor uw huis of bedrijf? Ongediertebestrijding Allout biedt uitgebreide bescherming tegen alle soorten ongedierte, zowel voor particulieren als voor bedrijven. Wij geven advies op maat en leveren uitstekende diensten tegen steeds lage kosten. Wij hebben een team dat goed en ervaren is, en wij maken enkel gebruik van effectieve bestrijdingsmiddelen. Wij maken gebruik van alle beschikbare benaderingen om het probleem zo snel mogelijk op te lossen en tegelijkertijd het ongedierte doeltreffend te bestrijden.

Wespenbestrijding

Heeft u last van wespen in uw huis of bedrijf? Als dat het geval is, dan is het begrijpelijk dat u er zo snel mogelijk vanaf komt. Wespen mogen dan wel mooi zijn, maar ze kunnen een enorme last zijn om mee om te gaan. Eerst en vooral moet u het wespennest vinden, want als u regelmatig wespen ziet, is het waarschijnlijk dat ze zich in de buurt nestelen.

 • Effectief wespen bestrijden
 • Scherpe tarieven
 • Veilig en milieubewust

Het kan moeilijk zijn om wespen alleen te doden. Het is niet alleen moeilijk, maar het is ook gevaarlijk. Wij raden u aan om een van onze professionele wespenbestrijders in te huren als u wespen consequent wilt bestrijden.

Wespen bestrijden

Wij bestrijden een breed scala aan ongedierte!

wespenplaag

Wespen voorkomen

In Nederland kunnen wespen voor allerlei problemen zorgen, vooral in de zomer. Een wespenplaag is iets wat kan gebeuren. De beestjes kunnen kolonies vestigen aan zowel de binnen- als buitenzijde van uw woning. Als ze bijvoorbeeld in uw kelder nestelen, kunnen ze uw huis binnenvliegen. Het is ook mogelijk dat ze boven uw tuin gaan vliegen als ze buiten nestelen.

Een barbecue in de achtertuin is de perfecte manier om tijd door te brengen met uw vrienden en familie. Als u echter een grote achtertuin heeft, kan dit leiden tot een onaangename situatie wanneer u een barbecue of feest in uw tuin wilt houden met vrienden en bezoekers. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u hier vragen over heeft! Wij helpen u graag om uw evenement voor alle betrokkenen aangenamer te maken.

Professioneel wespen bestrijden

Wij krijgen dagelijks veel vragen over het voorkomen van wespenproblemen, vooral in het voorjaar. Zoals iedereen weet, kan het verwijderen van wespen lastig zijn omdat het agressieve insecten zijn die u zullen steken als u ze lastig valt. Een wespensteek is ongelooflijk pijnlijk en het is geen leuke ervaring om te hebben wanneer u familie of vrienden ontvangt, en vooral niet met kinderen in de buurt!

Wespen kunnen worden afgeschrikt door het gebruik van sterke geuren. Er zijn verschillende artikelen op het internet te vinden die je hierbij kunnen helpen. Wierook, uien en kruidnagels zijn allemaal voorbeelden van sterk ruikende geuren die goed werken als wespen afschrikmiddel. Omdat ze de sterke geuren verafschuwen, zullen ze uit de buurt blijven.

wespenbestrijding
map-nl

Ongedierte bestrijden

Heeft u een ongediertebestrijder nodig? Ongediertebestrijding Allout is er voor u in heel Nederland! Wij kunnen u van dienst zijn met het bestrijden van alle soorten ongedierte in huis of op de zaak. Of u nu een zakelijke klant of particulier bent, wij zijn er voor u. Is er sprake van spoed? Dan zijn wij snel bij u op locatie!

 • Scherpe tarieven
 • Supersnel ter plaatse
 • Werkzaam door heel Nederland

Met onze ervaring van vele jaren in de branche als ongediertebestrijders kunnen wij elk probleem snel en efficiënt voor u aanpakken.

Wilt u teruggebeld worden?

Vul het formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug

Allout Ongediertebestrijder

Opdrachtgevers waar wij trots op zijn

Wij werken niet alleen met particulieren, maar ook met zakelijke opdrachtgevers. Hieronder zijn voorbeelden van onze zakelijke klanten:

 • Particulieren
 • Horeca
 • Agrarische sector
 • Hotels
 • Retailzaken & winkels
 • Zorgsector
 • Vastgoedbeleggers
 • VVE's
 • Supermarkten
 • Makelaars
 • Bedrijven
 • Industrieel & productie
 • & nog veel meer

Al vele jaren werken wij samen met onze particuliere en zakelijke opdrachtgevers voor een ongediertevrij terrein. Wilt u ook dat uw huis, bedrijf, organisatie of instelling vrij is van ongedierte? Allout Ongediertebestrijding helpt u graag met het bestrijden van alle soorten ongedierte op een effectieve wijze tegen scherpe prijzen! 

Veelgestelde vragen en antwoorden

Over wespen bestrijden

Voor uw gemak hebben we een lijst opgesteld met veelgestelde vragen over wespenbestrijding. Neem contact met ons op als u het antwoord op uw vraag niet in onze lijst vindt.

Hoelang duur het voordat jullie hier zijn voor een wespenbestrijding?

Wij begrijpen hoe belangrijk het is om snel van wespen af te komen, dus ons team komt zo snel mogelijk naar uw locatie. Wij zijn 24/7 beschikbaar voor alle wespenbestrijding noodgevallen!

Hoeveel kost wespenbestrijding?

Als u wespenbestrijding voor uw huis overweegt, moeten we eerst de mate van besmetting inspecteren. Op deze manier kunnen we u een meer nauwkeurige prijsopgave geven. In de tussentijd, kunt u zich vrij voelen om onze tarievenpagina te bekijken voor algemene prijsinformatie.

Hoe gaat Allout Ongediertebestrijding te werk bij het wespen bestrijden?

Wij zijn professionele wespenverdelgers met een uitgebreide opleiding en ervaring. We beginnen met het inspecteren van de omgeving op wespen, identificeren om welke soort het gaat, waar ze nestelen, en hoe lang ze er al zitten. Daarna passen we unieke behandelingen toe om de wespen te bestrijden!

Krijg ik garantie voor de wespenbestrijding?

Wij hanteren een professionele aanpak van wespen omdat wij van mening zijn dat u er op de meest effectieve manier van af moet komen. De kans dat de wespen terugkeren naar uw pand of bedrijf is zeer klein. Niemand kan 100% beloven! Als preventieve maatregel adviseren wij u daarom om na een bepaalde periode na de wespenbestrijding een inspectie te laten uitvoeren om er zeker van te zijn dat er geen wespen meer in uw woning, bedrijf of tuin aanwezig zijn! Op deze manier weet u zeker dat de wespen weg zijn!

Hoeveel sessies zijn er nodig om vrij te zijn van wespen?

Heeft u een beroep op ons gedaan voor wespenbestrijding? Dan stellen wij alles in het werk om in één klap van de wespenplaag af te komen. Wij zullen u vooraf informeren hoe lang de wespenbestrijding zal duren. Meestal is het in 1 sessie al achter de rug.

Plaatsen van horren

Horren zijn een goede optie. Muggen, wespen, bijen en andere vliegende insecten kunnen uit uw kamer worden gehouden met behulp van horren gemaakt van gaas of scherm dat u op internet of in een bouwmarkt kunt kopen. Speciaalzaken kunnen horren maken. Horren kunnen dus effectief werken. Het nadeel is dat horren prijzig kunnen zijn.

Hordeuren zijn zeer effectief in het buiten houden van insecten, maar u kunt gemakkelijk honderden euro’s uitgeven aan een hordeur die ontworpen is voor één bepaalde deur. Hordeuren kunnen niet worden beperkt tot slechts één deuropening, aangezien wespen ook andere deuren of ramen kunnen bereiken als ze binnen bereik zijn. Het komt dus op uw budget aan: wilt u in hordeuren investeren of niet, want ze zijn niet goedkoop!

Zelf wespen bestrijden

Als u uzelf afvraagt hoe u wespen op afstand houdt, richt u zich eerst op geur. Pepermuntolie en citronella-olie zijn twee oliën die goed werken tegen wespen. Als u echter in een situatie verkeert waarin de wespen zich al ergens hebben gevestigd waar ze niet welkom zijn (uw huis, tuin of bedrijf), wees dan niet getreurd! Er zijn andere sterk ruikende geuren die ook de truc kunnen doen. Probeer een paar schaaltjes ammoniak of bleekwater op strategische plaatsen rond uw probleemgebied te zetten.

Om wespen af te schrikken of te bestrijden, kunt u sterk ruikende sprays gebruiken. Dit soort krachtige geuren stoot wespen af, zodat u ze effectief kunt gebruiken om wespen op uw eigen terrein af te schrikken of te bestrijden. Dit is gunstig omdat deze chemicaliën gemakkelijk verkrijgbaar en gemakkelijk te vinden zijn. Dus, maakt u zich geen zorgen als u geen professionele wespenbestrijder bent! Andere sterk geurende chemicaliën zijn geconcentreerd citroenwater, limoenwater, of zelfs koffiearoma.

Professionele hulp inschakelen

Als u alle bovenstaande suggesties heeft geprobeerd maar nog steeds een plaag heeft, is het tijd om een professional te bellen. Het is heel goed mogelijk dat de wespen zich in uw buurt hebben genesteld in plaats van in uw huis. Wij stellen voor om een professionele verdelger in te schakelen als dit het geval is! Wij gebruiken bestrijdingsmiddelen die niet beschikbaar zijn voor particulieren. U kunt een wespenplaag voorkomen door gebruik te maken van deskundige wespenbestrijding!

5/5 - (60 votes)
Call Now Button