Wespennest verwijderen

Het verwijderen van een wespennest lijkt eenvoudig, maar dat is het niet! Wespennest verwijderen? Laat het over aan de professionals!

 • Werkzaam door heel Nederland
 • Flexibel, wij komen langs wanneer jij dat wilt
 • Effectieve bestrijding
 • Bestrijders met ervaring
 • Ongedierte bestrijden op maat
 • Transparante werkwijze
 • Supersnel ter plaatse
 • Veilig en milieubewust
 • Pinnen? Ja graag!
 • Contant of op factuur
 • Prijzen vooraf besproken
 • Schadevrij te werk
 • Alle soorten ongedierte
 • Klanttevredenheid gegarandeerd
 • Bestrijding bij u op locatie

Hoe werkt het?

stap-one

Contact

U neemt contact op met één van onze ongediertebestrijders.

stap-two

Bezoek

Wij komen zo snel mogelijk bij u langs.

stap-three

Bestrijding

De bestrijder verdrijft al het ongedierte waar mogelijk.

stap-four

Advies

Onze deskundigen adviseren u over ongedierte preventie.

Ongediertebestrijding Allout

Allout Ongediertebestrijding

Heeft u ongediertebestrijding nodig voor uw huis of bedrijf? Ongediertebestrijding Allout biedt uitgebreide bescherming tegen alle soorten ongedierte, zowel voor particulieren als voor bedrijven. Wij geven advies op maat en leveren uitstekende diensten tegen steeds lage kosten. Wij hebben een team dat goed en ervaren is, en wij maken enkel gebruik van effectieve bestrijdingsmiddelen. Wij maken gebruik van alle beschikbare benaderingen om het probleem zo snel mogelijk op te lossen en tegelijkertijd het ongedierte doeltreffend te bestrijden.

Wespennest bestrijden

De eerste stap in het vermijden van wespensteken is het verwijderen of zorgvuldig bestrijden van een wespennest. Daarom willen we benadrukken dat het nooit een goed idee is om een actief wespennest alleen te verwijderen of te bestrijden. Het nest moet eerst worden bestreden voordat u het kunt verwijderen.

 • Effectief wespennest verwijderen
 • Scherpe tarieven
 • Veilig en milieubewust

Nadat u het wespennest heeft aangepakt, laat u het zitten of verwijdert u het. Een (beginnend) wespennest kan zich bevinden in de spouwmuur, onder het dak, of op de grond. Als u dat op dat moment niet erg vindt, hoeft u het niet te verwijderen. Wespen hergebruiken hun nesten niet; er is dus weinig gevaar dat ze er in de komende jaren naar terugkeren. Tenminste niet op dezelfde plaats of in hetzelfde nest.

wespennest bestrijden

Wij bestrijden een breed scala aan ongedierte!

wespenplaag bestrijden

Wespennest zelf verwijderen

Als u een wespennest ziet, bijvoorbeeld aan de muur of het plafond, is dat eenvoudig te verwijderen. Het belangrijkste is dat er op dat moment geen wespen actief zijn. Wespen kunnen agressief worden en steken. Wanneer dit gebeurt in de nabijheid van mensen met een allergie, anderen of kinderen, kunnen de gevolgen ernstig zijn.

Als u weet dat het wespennest niet actief is, kunt u het gerust zelf verwijderen. Als het op een moeilijk bereikbare of lastige plek zit, raden we aan een professional te bellen. Zit het wespennest vol met wespen of weet u het niet zeker? Bel een ongediertebestrijder om risico’s te voorkomen!

Wespennest verwijderen

Het bellen van een expert is de beste manier om van een wespennest af te komen. Doe-het-zelf methodes kunnen gevaarlijk zijn en zijn niet altijd effectief. Hier bij Allout Ongediertebestrijding werken we op een duurzame en milieuvriendelijke manier, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de impact van onze behandelingen op het milieu. We begrijpen dat er momenten zijn waarop u dit probleem zelf wilt aanpakken, dus hebben we hieronder enkele tips voor u op een rijtje gezet.

Als u een wespennest ontdekt op een ontoegankelijke plaats of een nest waar u niet zomaar bij kunt vanwege de diepte, is het inschakelen van professionele wespenverdelgers sterk aan te raden omdat de gevolgen verwoestend kunnen zijn!

Wespennest verwijderen
map-nl

Ongedierte bestrijden

Heeft u een ongediertebestrijder nodig? Ongediertebestrijding Allout is er voor u in heel Nederland! Wij kunnen u van dienst zijn met het bestrijden van alle soorten ongedierte in huis of op de zaak. Of u nu een zakelijke klant of particulier bent, wij zijn er voor u. Is er sprake van spoed? Dan zijn wij snel bij u op locatie!

 • Scherpe tarieven
 • Supersnel ter plaatse
 • Werkzaam door heel Nederland

Met onze ervaring van vele jaren in de branche als ongediertebestrijders kunnen wij elk probleem snel en efficiënt voor u aanpakken.

Wilt u teruggebeld worden?

Vul het formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug

Allout Ongediertebestrijder

Opdrachtgevers waar wij trots op zijn

Wij werken niet alleen met particulieren, maar ook met zakelijke opdrachtgevers. Hieronder zijn voorbeelden van onze zakelijke klanten:

 • Particulieren
 • Horeca
 • Agrarische sector
 • Hotels
 • Retailzaken & winkels
 • Zorgsector
 • Vastgoedbeleggers
 • VVE's
 • Supermarkten
 • Makelaars
 • Bedrijven
 • Industrieel & productie
 • & nog veel meer

Al vele jaren werken wij samen met onze particuliere en zakelijke opdrachtgevers voor een ongediertevrij terrein. Wilt u ook dat uw huis, bedrijf, organisatie of instelling vrij is van ongedierte? Allout Ongediertebestrijding helpt u graag met het bestrijden van alle soorten ongedierte op een effectieve wijze tegen scherpe prijzen! 

Veelgestelde vragen en antwoorden

Over wespennest verwijderen

In dit stukje behandelen we de veelgestelde vragen van onze klanten over het verwijderen van een wespennest. Staat het antwoord op uw vraag er niet bij? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen.

Wanneer zou je op z'n vroegst kunnen komen om een wespennest te verwijderen?

Wij kunnen direct bij u op locatie komen om een wespennest te verwijderen. Onze spoedservice is 24/7 beschikbaar om te helpen met wespennest verwijderen!

Hoeveel kost het om van een wespennest af te komen?

We moeten de situatie beoordelen voordat we een nauwkeurige offerte kunnen geven voor het verwijderen van een wespennest. U kunt meer informatie vinden op onze prijzen pagina.

Hoe vaak moet je langskomen voor wespennest verwijdering?

Als u hulp nodig heeft om van een wespennest af te komen, zijn wij er voor u. Wij zullen er alles aan doen om uw probleem zo snel mogelijk op te lossen en u van elke stap op de hoogte te houden. Meestal lukt het binneen één behandeling. Mocht het langer gaan duren, dan zullen wij dit vooraf bespreken.

Wat is de werkwijze van Allout Ongediertebstrijding?

De procedure die onze wespennestverwijderaars volgen is methodisch. We beginnen met het onderzoeken van de situatie, inclusief welke soort wespen er aanwezig zijn, waar het zich bevindt en hoe lang het er al zit. Dan, met deskundige apparatuur om de wespen te detecteren en een succesvolle oplossing te bieden, gaan we aan de slag!

Ben ik gegarandeerd dat de wespennest niet terugkomt?

Ons proces is methodisch, en we pakken het wespennest probleem stuk voor stuk aan. Daardoor is de kans klein dat er opnieuw een wespennest in de buurt van uw huis of bedrijf verschijnt. Hoewel wij streven naar perfectie, kan dit niet altijd gegarandeerd worden. Dus na het verwijderen van het wespennest, raden wij u aan nog een inspectie te laten uitvoeren om er zeker van te zijn dat er geen nesten of weespen achterblijven.

Wespennest in huis vewijderen

Als u regelmatig wespen in uw huis ziet, is het waarschijnlijk dat ze er een nest hebben gemaakt. Af en toe zie je ze vliegen of rondkruipen. Wespen bouwen hun nesten meestal op plaatsen zoals holle muren, onder dakpannen, enzovoort. Als er nog wespen in de buurt van het nest aanwezig zijn wanneer u het zelf probeert te verwijderen, kan dit tot enorme irritatie leiden bij de mensen die bij u of in uw buurt wonen. Probeer het probleem alleen te verhelpen als er geen wespen meer overblijven; schakel anders een professional in!

Wespennest verwijderen in tuin

De wespenkoningin bepaalt waar een wespennest gebouwd moet worden. Zij moet immers de eitjes kunnen afzetten op een veilige plaats. De plek kan dus geschikt zijn om de eitjes het hele jaar door veilig te bewaren tegen weer, klimaat en andere schadelijke wezens. Het is ook denkbaar dat een wespennest zich ontwikkelt in de bomen of struiken van uw tuin. Wanneer u begint te snoeien, let dan goed op. Wespen zijn actiever in de lente, wanneer mensen beginnen met tuinieren.

Een wespennest kan zich zelfs vestigen op plaatsen in uw tuin waar u niet aan gedacht heeft. Bloempotten, plantenbakken, terrasplanken en boomholtes zijn allemaal voorbeelden van plaatsen waar een wespennest kan worden gevestigd. Een wespenkolonie kan agressief worden en onmiddellijk aanvallen als ze trillingen van uw activiteiten opvangt.

In de lente moet u extra waakzaam zijn, vooral als u in de tuin bezig bent. De wespenpopulaties zijn in deze tijd nog hoog en ze kunnen gemakkelijk onrustig worden. Als u weet wat u doet, is het mogelijk om op een veilige en verantwoorde manier een wespennest uit uw tuin te verwijderen. Wij raden u echter altijd aan een professionele wespenverdelger in te schakelen!

5/5 - (75 votes)
Call Now Button