Zilvervisjes bestrijden

Zilvervisjes bestrijden door professionele ongediertebestrijders van Ongediertebestrijding Allout!

 • Werkzaam door heel Nederland
 • Flexibel, wij komen langs wanneer jij dat wilt
 • Effectieve bestrijding
 • Bestrijders met ervaring
 • Ongedierte bestrijden op maat
 • Transparante werkwijze
 • Supersnel ter plaatse
 • Veilig en milieubewust
 • Pinnen? Ja graag!
 • Contant of op factuur
 • Prijzen vooraf besproken
 • Schadevrij te werk
 • Alle soorten ongedierte
 • Klanttevredenheid gegarandeerd
 • Bestrijding bij u op locatie

Hoe werkt het?

stap-one

Contact

U neemt contact op met één van onze ongediertebestrijders.

stap-two

Bezoek

Wij komen zo snel mogelijk bij u langs.

stap-three

Bestrijding

De bestrijder verdrijft al het ongedierte waar mogelijk.

stap-four

Advies

Onze deskundigen adviseren u over ongedierte preventie.

Ongediertebestrijding Allout

Allout Ongediertebestrijding

Heeft u ongediertebestrijding nodig voor uw huis of bedrijf? Ongediertebestrijding Allout biedt uitgebreide bescherming tegen alle soorten ongedierte, zowel voor particulieren als voor bedrijven. Wij geven advies op maat en leveren uitstekende diensten tegen steeds lage kosten. Wij hebben een team dat goed en ervaren is, en wij maken enkel gebruik van effectieve bestrijdingsmiddelen. Wij maken gebruik van alle beschikbare benaderingen om het probleem zo snel mogelijk op te lossen en tegelijkertijd het ongedierte doeltreffend te bestrijden.

Zilvervisjesbestrijding

Zilvervisjes worden vaak aangetroffen in de buurt van voedsel of andere voorwerpen. Ze kunnen terugkomen in boeken, bekers, kasten, dozen, en zelfs een zak meel. Zilvervisjes hebben een hekel aan licht en zijn behendige bewegers; u zult merken dat ze proberen te ontsnappen zodra u het licht aan doet.

 • Effectief zilvervisjes bestrijden
 • Scherpe tarieven
 • Veilig en milieubewust

Zilvervisjes zijn ongeveer 10 millimeter lang en hebben een grijsachtige kleur, waardoor het moeilijk is om er zelf vanaf te komen. Het beste is om een professioneel ongediertebestrijdingsbedrijf te bellen voor hulp.

Zilvervisjes bestrijden

Wij bestrijden een breed scala aan ongedierte!

Zilvervisjes

Voorkomen van zilvervisjes

Zilvervisjes zorgen al voor een onreine aanblik van uw omgeving. Omdat ze in bijna alles wat eetbaar is of in culinaire apparatuur kunnen binnendringen, kunnen ze voedsel snel besmetten. Zilvervisjes zijn vaak besmet met ziektekiemen of schimmels aan hun poten. Als zilvervisjes de lijm in een boek verorberen, zullen de bladzijden uit het boek vallen door de schade aan de lijm.

Zilvervisjes zijn vervelende kleine beestjes die na verloop van tijd niet alleen uw kleding kunnen beschadigen, maar ook tot een plaag kunnen leiden. Het is dus van cruciaal belang dat u maatregelen neemt om zilvervisjes te voorkomen!

Zilvervisjes herkennen

Het zilvervisje is een klein, grijs glittertje dat lijkt op een glinstering. Ze houden van plaatsen die donker en vochtig zijn. Omdat zilvervisjes van nature gevoelig zijn voor licht, zullen ze vaak te vinden zijn op plaatsen waar je ze niet vaak aan licht blootstelt.

Denk bijvoorbeeld aan uw boekenkast, onder uw hardhouten vloer, of achter plinten op de vloer. Ze zijn ook snel voor zo’n klein beestje en flexibel, waardoor ze moeilijk te vangen zijn, nog afgezien van het feit dat de meeste mensen ze afstotelijke insecten vinden.

zilvervisjesbestrijding
map-nl

Ongedierte bestrijden

Heeft u een ongediertebestrijder nodig? Ongediertebestrijding Allout is er voor u in heel Nederland! Wij kunnen u van dienst zijn met het bestrijden van alle soorten ongedierte in huis of op de zaak. Of u nu een zakelijke klant of particulier bent, wij zijn er voor u. Is er sprake van spoed? Dan zijn wij snel bij u op locatie!

 • Scherpe tarieven
 • Supersnel ter plaatse
 • Werkzaam door heel Nederland

Met onze ervaring van vele jaren in de branche als ongediertebestrijders kunnen wij elk probleem snel en efficiënt voor u aanpakken.

Wilt u teruggebeld worden?

Vul het formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug

Allout Ongediertebestrijder

Opdrachtgevers waar wij trots op zijn

Wij werken niet alleen met particulieren, maar ook met zakelijke opdrachtgevers. Hieronder zijn voorbeelden van onze zakelijke klanten:

 • Particulieren
 • Horeca
 • Agrarische sector
 • Hotels
 • Retailzaken & winkels
 • Zorgsector
 • Vastgoedbeleggers
 • VVE's
 • Supermarkten
 • Makelaars
 • Bedrijven
 • Industrieel & productie
 • & nog veel meer

Al vele jaren werken wij samen met onze particuliere en zakelijke opdrachtgevers voor een ongediertevrij terrein. Wilt u ook dat uw huis, bedrijf, organisatie of instelling vrij is van ongedierte? Allout Ongediertebestrijding helpt u graag met het bestrijden van alle soorten ongedierte op een effectieve wijze tegen scherpe prijzen! 

Veelgestelde vragen en antwoorden

Over zilvervisjes bestrijden

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, hebben we een lijst samengesteld met veelgestelde vragen over de bestrijding van zilvervisjes. Vragen die hier niet aan bod komen, beantwoorden we graag. U kunt hiervoor contact met ons opnemen.

Hoeveel rekenen jullie voor het bestrijden van zilvervisjes?

Pas nadat wij de zilvervisjes situatie hebben beoordeeld, kunnen wij u een nauwkeurige offerte doen toekomen. Wij moeten eerst uw huis bezoeken en het probleemgebied zelf inspecteren. U kunt ook meer te weten komen over onze prijzen door onze prijzen pagina te bezoeken.

Hoe kan ik weten of ik te maken heb met zilvervisjes?

Weet u niet zeker of u zilvervisjes heeft? Maak een foto/video van uw ongedierte en de sporen en stuur deze naar ons via WhatsApp. Onze experts zullen het type beestje dat je huis teistert identificeren!

Wat is de werkwijze van Ongediertebestrijding Allout bij het bestrijden van zilvervisjes?

Onze zilvervisjesbestrijders zijn zeer systematisch in hun aanpak. Ze zullen eerst het soort zilvervisje identificeren, de locatie en hoe lang het er al zit. Vervolgens gaan ze op zoek naar de bron van het probleem en komen ze met de beste oplossing!

Krijg ik garantie voor de zilvervisjesbestrijding?

Wij bestrijden zilvervisjes op een manier die altijd professioneel overkomt, zodat het probleem zich niet herhaalt – maar we kunnen geen volledige garantie geven. Om er zeker van te zijn dat ze voorgoed verdwenen zijn, raden wij u aan om na de verdelging regelmatig de omgeving te controleren en na een bepaalde tijd ons in te schakelen voor een inspectie.

Binnen hoeveel behandelingen ben ik verlost van zilvervisjes?

U verdient een zilvervisjes-vrij huis, en wij zijn er om u te helpen. Ons team zal snel en efficiënt werken om alle zilvervisjes uit uw woning te verdrijven. Wij geven u een tijdschema voor de bestrijding, zodat u precies weet wanneer u resultaten kunt verwachten. Meestal is het binnen 1 behandeling al opgelost.

Waar verstoppen zilvervisjes?

Zilvervisjes komen veel voor in woningen en bedrijven. Ze kunnen zich goed aanpassen aan veranderingen in het klimaat of de werkomstandigheden. Zilvervisjes kunnen dus zowel in verwarmde als in koude ruimten worden aangetroffen. Een hoge luchtvochtigheid trekt zilvervisjes aan. De kelder, garage, badkamer, keuken, of zolder zijn voorbeelden van zulke plaatsen.

Zilvervisjes worden aangetrokken door zowel nieuwe als oude gebouwen, omdat alles afhangt van de vochtigheid van het hout. Zilvervisjes voeden zich met vochtig hout, dus als er vochtig hout aanwezig is, zal het niet lang duren voordat zilvervisjes het gebied bevolken. Zoiets eenvoudigs als een boekenkast van hout is een aantrekkelijke plek voor zilvervisjes, want er is genoeg voedsel voor ze om op te kauwen!

Zelf zilvervisjes bestrijden

De meeste huiseigenaren realiseren zich niet dat zilvervisjes zich vrijwel overal in hun huis kunnen verstoppen. Zelf proberen van dit ongedierte af te komen is moeilijk omdat ze zo klein zijn en zich goed kunnen verstoppen. En omdat ze worden aangetrokken door licht, is het een vergissing om je te richten op alle kieren en spleten in je huis waar ze zich zouden kunnen verzamelen. Dit zijn echter precies de plaatsen waar u zich op moet concentreren als u voorgoed van ze af wilt.

Het inhuren van een professionele zilvervisjesverdelger is dan ook de meest efficiënte methode om zelf van zilvervisjes af te komen. U bent op de juiste plaats. Want hoe u het ook wendt of keert, u zult nooit de kennis, kunde of bestrijdingsmiddelen hebben die een vakkundige zilvervisjesverdelger heeft.

Geen voedselrestjes achterlaten

Zilvervisjes worden aangetrokken door koolhydraten, daarom zijn snoepjes zo aantrekkelijk voor ze. Zilvervisjes smullen ’s avonds van een schaaltje gesneden fruit als u dat op tafel laat staan. Zilvervisjes kunnen geopende dozen opeten omdat ze een makkelijk doelwit zijn. Bewaar voedsel daarom veilig of verstop het om zilvervisjes en ander ongedierte uit de buurt te houden.

5/5 - (60 votes)
Call Now Button