Zwam bestrijden

Heeft u last van zwam? Professioneel zwam bestrijden door Allout Ongediertebestrijding!

 • Werkzaam door heel Nederland
 • Flexibel, wij komen langs wanneer jij dat wilt
 • Effectieve bestrijding
 • Bestrijders met ervaring
 • Ongedierte bestrijden op maat
 • Transparante werkwijze
 • Supersnel ter plaatse
 • Veilig en milieubewust
 • Pinnen? Ja graag!
 • Contant of op factuur
 • Prijzen vooraf besproken
 • Schadevrij te werk
 • Alle soorten ongedierte
 • Klanttevredenheid gegarandeerd
 • Bestrijding bij u op locatie

Hoe werkt het?

stap-one

Contact

U neemt contact op met één van onze ongediertebestrijders.

stap-two

Bezoek

Wij komen zo snel mogelijk bij u langs.

stap-three

Bestrijding

De bestrijder verdrijft al het ongedierte waar mogelijk.

stap-four

Advies

Onze deskundigen adviseren u over ongedierte preventie.

Ongediertebestrijding Allout

Allout Ongediertebestrijding

Heeft u ongediertebestrijding nodig voor uw huis of bedrijf? Ongediertebestrijding Allout biedt uitgebreide bescherming tegen alle soorten ongedierte, zowel voor particulieren als voor bedrijven. Wij geven advies op maat en leveren uitstekende diensten tegen steeds lage kosten. Wij hebben een team dat goed en ervaren is, en wij maken enkel gebruik van effectieve bestrijdingsmiddelen. Wij maken gebruik van alle beschikbare benaderingen om het probleem zo snel mogelijk op te lossen en tegelijkertijd het ongedierte doeltreffend te bestrijden.

Zwam herkennen

Zwammen groeien het best in vochtige omgevingen of substraten. Zwammen hebben enorme en lange schimmeldraden onder het oppervlak, en een paddestoelachtige bovenkant. Daardoor kunnen ze sterk in vorm verschillen. Bekend zijn de rode paddenstoelen met witte stippen. Ze kunnen ook bruin of wit van kleur zijn.

 • Effectief zwam bestrijden
 • Scherpe tarieven
 • Veilig en milieubewust

Er zijn veel verschillende soorten schimmels, elk met een eigen aanpak voor de bestrijding ervan. Daarom raden wij u aan contact op te nemen met een van onze professionele zwambestrijders om te horen hoe zij u kunnen helpen bij het herkennen en beheersen van zwammen.

Zwam bestrijden

Wij bestrijden een breed scala aan ongedierte!

zwammen bestrijding

Zwam in huis bestrijden

Veel mensen ontdekken dagelijks schimmels in hun huis. Dat komt omdat vochtige plaatsen de ideale omgeving zijn voor zwam om te groeien, zoals schuren, kelders of zolders. Zwammen gedijen ook bij temperaturen tussen 5 en 40 graden.

Zwam gedijt in de meeste binnenomgevingen omdat de meeste kamers een gemiddelde temperatuur hebben die binnen dit bereik valt. Zwam en de ziektekiemen die erdoor worden overgebracht kunnen schadelijk zijn voor uw gezondheid en onaangename geuren veroorzaken. Onze zwambestrijders zijn ervaren in het bestrijden van zwam!

Zwam bestrijden

Zwammen verbruiken vocht voor ontwikkeling. Als er water aanwezig is, is het goed voor schimmels om zich in hout te ontwikkelen. Als dit niet in een vroeg stadium wordt gecontroleerd, is de zwam al zover gevorderd dat schadebeperking noodzakelijk is. Houtrot door zwammen zorgt ervoor dat u alle houten constructies in uw huis of bedrijf moet vervangen, wat veel geld kost.

Wij raden u dan ook aan om de behandeling van zwammen over te laten aan de experts, zodat u tijd, geld en moeite kunt besparen. Wat denkt u dat het zou kosten om de houten structuur van uw dak te vervangen ten gevolge van zwam? 

Zwambestrijding
map-nl

Ongedierte bestrijden

Heeft u een ongediertebestrijder nodig? Ongediertebestrijding Allout is er voor u in heel Nederland! Wij kunnen u van dienst zijn met het bestrijden van alle soorten ongedierte in huis of op de zaak. Of u nu een zakelijke klant of particulier bent, wij zijn er voor u. Is er sprake van spoed? Dan zijn wij snel bij u op locatie!

 • Scherpe tarieven
 • Supersnel ter plaatse
 • Werkzaam door heel Nederland

Met onze ervaring van vele jaren in de branche als ongediertebestrijders kunnen wij elk probleem snel en efficiënt voor u aanpakken.

Wilt u teruggebeld worden?

Vul het formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug

Allout Ongediertebestrijder

Opdrachtgevers waar wij trots op zijn

Wij werken niet alleen met particulieren, maar ook met zakelijke opdrachtgevers. Hieronder zijn voorbeelden van onze zakelijke klanten:

 • Particulieren
 • Horeca
 • Agrarische sector
 • Hotels
 • Retailzaken & winkels
 • Zorgsector
 • Vastgoedbeleggers
 • VVE's
 • Supermarkten
 • Makelaars
 • Bedrijven
 • Industrieel & productie
 • & nog veel meer

Al vele jaren werken wij samen met onze particuliere en zakelijke opdrachtgevers voor een ongediertevrij terrein. Wilt u ook dat uw huis, bedrijf, organisatie of instelling vrij is van ongedierte? Allout Ongediertebestrijding helpt u graag met het bestrijden van alle soorten ongedierte op een effectieve wijze tegen scherpe prijzen! 

Veelgestelde vragen en antwoorden

Over zwam bestrijden

Voor uw gemak hebben we een lijst samengesteld met veelgestelde vragen over zwambestrijding. Neem contact met ons op als u het antwoord op uw probleem niet in onze lijst vindt.

Wat kost de zwambestrijding?

De prijs van de diensten van onze schimmelbestrijder varieert naargelang de intensiteit van het probleem. Onze zwambestrijder bezoekt eerst de locatie om een nauwkeurige schatting te kunnen maken. Voor meer verduidelijking kunt u een kijkje nemen op onze prijzen pagina.

Hoe weet ik wat voor soort zwam ik heb?

Maak een video of foto van de zwam en stuur deze naar ons via WhatsApp als u niet zeker weet wat voor soort schimmel u heeft. Onze specialist zal de soort zwam die u heeft correct identificeren!

Geven jullie garantie op de zwambestrijding?

Onze topprioriteit is altijd het leveren van een deskundige, doelgerichte aanpak. In de toekomst zult u geen last meer hebben van schimmelgroei in uw woning. Hoewel wij geen 100 procent garantie kunnen geven, adviseren wij u om na de behandeling een controle te laten uitvoeren om er zeker van te zijn dat de schimmels voorgoed verdwenen zijn. Zo bent u er zeker van dat we het probleem hebben verholpen.

Wat als ik schade oploop tijdens de bestrijding van zwam?

Schimmel kan uw huis of tuin aantasten. Uw verzekeringsmaatschappij zal hoogstwaarschijnlijk weigeren hiervoor te betalen. Is het mogelijk dat onze schimmelbestrijding schade veroorzaakt? Ja, dat kan. In zulke gevallen zullen wij u op de hoogte brengen voordat er schade wordt aangericht. Heeft de schimmelbehandeling schade veroorzaakt door onze nalatigheid? Dan komen wij over het algemeen de schade tegemoet. Echter, komt dit vrijwel nooit voor.

Hoelang duurt zwam bestrijden?

Worstelt u met een zwam? Neem vandaag nog contact met ons op, en wij zullen er alles aan doen om u in één sessie van de zwam af te helpen! Wij informeren onze klanten altijd van tevoren over hoelang hun behandeling naar verwachting zal duren.

Zwambestrijding zelf doen?

Wilt u liever zelf van de zwam af? Dat kan! Ook al is het onwaarschijnlijk dat u een definitief resultaat zult bereiken. De strengen van zwammen zijn vaak diep geworteld en sterk aan de grond verankerd, waardoor het verwijderen van de zichtbare koppen niet automatisch betekent dat ook alle schimmelstrengen weg zijn. Als er nog strengen overblijven, is het waarschijnlijk dat de schimmels opnieuw zullen groeien. En zelfs als alle schimmeldraden zijn verwijderd, kunnen de sporen van de zwam in de bodem terechtkomen, waar ze zich kunnen nestelen in willekeurige planten.

Als u te kampen heeft met een zwamprobleem, is dat niet zo eenvoudig op te lossen als u misschien denkt. De beste manier om van schimmels af te komen is eigenlijk door een professionele bestrijder in te huren die gespecialiseerd is op dit gebied. Dit komt omdat de pesticiden die nodig zijn om zwammen te bestrijden meestal giftige chemicaliën bevatten die moeilijk te vinden zijn voor particulieren en aanzienlijke gezondheidsrisico’s met zich meebrengen. Een ervaren verdelger weet hoe hij deze producten veilig en effectief kan gebruiken, zodat uw schimmelprobleem snel en definitief kan worden opgelost!

Zwam verwijderen

Voor het correct verwijderen van zwam is de expertise van een professional vereist. De eerste stap die onze specialisten nemen is het identificeren van het soort schimmel. Vervolgens evalueren we hoeveel schade er is aangericht en hoe we verdere schade kunnen voorkomen. Van hieruit kan worden begonnen met het opstellen van een plan waarin wordt uitgelegd hoe de verspreiding zal worden bestreden en welke methoden zullen worden gebruikt om dit doel te bereiken, zodra onze beoordeling is voltooid.

De zwam wordt tijdens de behandeling met de hand of met vuur uitgeroeid. De schimmeldraden in het hout moeten vervolgens worden vergiftigd. Nadat de schade aan het hout is vastgesteld, bekijkt de zwambestrijder of er extra nieuw hout nodig is. Om te voorkomen dat zwammen zich na de bouw of reparatie bovenop de bestaande houtlaag ontwikkelen, wordt een uniek smeermiddel aangebracht.

5/5 - (60 stemmen)
Call Now Button